Follow us

Τα 6 + 1 parisian chic σύνολα που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Τα looks που θα φέρουν την παριζιάνικη φινέτσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Τα 6+1 parisian chic σύνολα που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι Courtesy of Regalinas

Εκείνες τις ημέρες που αναρωτιόμαστε ''τι θα φορέσουμε'' αλλά και εκείνες που απελπιζόμαστε λέγοντας όλο παράπονο πως ''δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε'' εμφανίζονται οι Παριζιάνες με τις στιλιστικές προτάσεις τους. Οι γυναίκες με το ασύγκριτο στιλ και την απαράμιλλη ανεπιτήδευτη κομψότητα, oι Παριζιάνες, αποτελούν πηγή στιλιστικής έμπνευσης, αφού πάντα βασίζονται σε basic κομμάτια για να δημιουργήσουν τα πιο αξιοζήλευτα και αβίαστα stylish looks τα οποία εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε.

Εμπιστευθήκαμε, λοιπόν, τα καλοκαιρινά τους looks για να χτίσουμε την γκαρνταρόμπα της σεζόν και να δημιουργήσουμε σύνολα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις: είναι κομψά και συγχρόνως άνετα, χωρίς να γίνονται στιλιστικοί συμβιβασμοί όταν η θερμοκρασία ''χτυπάει'' κόκκινο.

Τα σύνολα με τον παριζιάνικο αέρα που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη φέτος το καλοκαίρι

Μετά από μία μεγάλη αναζήτηση συγκεντρώσαμε παρακάτω 7 καλοκαιρινά looks τα οποία έχουν την παριζιάνικη φινέτσα και ανταποκρίνονται σε όλες τις στιλιστικές ανάγκες μας. Θα βρεις ανάμεσα τους κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που μπορείς να αξιοποιήσεις από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο έως την έξοδο και τη χαλαρή βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Δες παρακάτω πως θα αναδειχθείς σε μία πραγματική Παριζιάνα.

Look No.1

Τα φλοράλ φορέματα δεν λείπουν ποτέ από τις εμφανίσεις των Παριζιάνων, ενώ ένα σχέδιο με ευρηματικά cut outs ανανεώνει το κλασικό τους look και σε αναδεικνύει στην πιο updated fashionista.

Τα 6 + 1 parisian chic σύνολα που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι
Εμπριμέ φόρεμα με άνοιγμα, Regalinas

Look No. 2

Τα φλοράλ φορέματα, όμως, δεν είναι τα μοναδικά που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης των Παριζιάνων. Άνετα σχέδια με αέρινη σιλουέτα και διακριτικό σέξι χαρακτήρα ξεχωρίζουν επίσης στην γκαρνταρόμπα τους για το απόλυτο casual chic look.

Courtesy of Regalinas
Μίντι φόρεμα με βολάν, Regalinas

Look No. 3

Από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου δεν μπορεί να λείπει ένα φόρεμα που προορίζεται για τις επίσημες εμφανίσεις σου. Ένα τέτοιο σύμφωνα με τις Παριζιάνες είναι το παρακάτω: έχει έντονο χρώμα για να σε ξεχωρίζει, έχει fun μοτίβο και φέρει cut outs, μία μεγάλη τάση των τελευταίων σεζόν.

Regalinas
Εμπριμέ φόρεμα με άνοιγμα, Regalinas

Look No. 4

Όπως έχουμε αναφέρει, για τις Παριζιάνες η άνεση είναι αναγκαία, όπως επίσης και το εύκολο styling. Για αυτό και θα βρεις στις γκαρνταρόμπες τους ολόσωμες φόρμες. Είναι κομψές και κολακευτικές και έχουν ένα σχέδιο για κάθε περίσταση. Η παρακάτω φλοράλ ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική για την καλοκαιρινή περίοδο.

Courtesy of Regalinas
Εμπριμέ ολόσωμη φόρμα, Regalinas

Look No. 5

Ένα μαύρο μάξι φόρεμα με βολάν στα μανίκια, λάστιχο στη μέση και δέσιμο στην πλάτη αποτελεί την καλοκαιρινή edition του little black dress και δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Φόρεσέ το με χρυσά κοσμήματα και φλατ σανδάλια για να έχεις την έγκριση των κομψών Παριζιάνων.

Μάξι φόρεμα με φιόγκο, Regalinas
Μάξι φόρεμα με φιόγκο, Regalinas.

Look No. 6

Όσον αφορά το καλοκαιρινό office style σου, σύμφωνα με τις fashion experts της γαλλικής πρωτεύουσας, μπορείς να εμπιστευτείς άφοβα μία loose tailored παντελόνα και ένα διαχρονικό λευκό T-shirt.

Courtesy of Regalinas
Λινό παντελόνα & Τ-shirt, Regalinas

Look No. 7

Τέλος, στην γκαρνταρόμπα σου αξίζει σίγουρα μία θέση η παρακάτω παντελόνα, ένα από τα πιο κλασικά σχέδια που φορούν οι Παριζιάνες. Ψηλόμεση και άνετη, αυτή η παντελόνα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, ενώ θα προσφέρει πόντους πολυτέλειας ακόμα και στο πιο απλό σύνολό σου.

Courtesy of Regalinas
Ψηλόμεσο παντελόνι με κουμπιά, Regalinas

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο INSTAGRAM

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ