Follow us

Πώς θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ την κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού... τις Havaianas σου!

Ιδέες και tips για να φορέσεις τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά σανδάλια!

Πώς θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ την κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού... τις Havaianas σου! Courtesy of Havaianas

Αν σου ζητούσαν να περιγράψεις το καλοκαίρι με λίγες λέξεις, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορούσες να παραλείψεις απ' αυτές τη λέξη... Havaianas. Τα πολύχρωμα flip flοps από καουτσούκ, που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 1962 στη Βραζιλία και έχουν φτάσει σήμερα να κυριαρχούν σ' όλο τον πλανήτη, αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Ανάμεσά στις νέες προϊοντικές κατηγορίες και συλλογές που έχει αποκτήσει το brand, θα βρείτε και υπέροχα σανδάλια που θα γίνουν άριστοι συνοδοιπόροι του στιλ σου όλο το καλοκαίρι.

Τα αγαπημένα σανδάλια Havaianas επιστρέφουν

Αν χρειάζεσαι καθημερινά ένα ζευγάρι σανδάλια που να εξυπηρετεί τέλεια την ανάγκη σου για το "θέλω να ντυθώ πραγματικά πολύ γρήγορα", η συλλογή You Malta, με το single strap, είναι φτιαγμένη για σένα. Η ποικιλία που προσφέρει σε χρώματα και σχέδια σου επιτρέπει πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς - με φορέματα, φούστες, σορτς, παντελόνες- σε διαφορετικές περιστάσεις, που πραγματικά θα σε κάνουν να αισθάνεσαι κομψή και άνετη.

Στις συλλογές Havaianas επιστρέφουν τα πολύ ντελικάτα σανδάλια Luna, που είναι ιδανικά για εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία, καθώς αγκαλιάζουν το πόδι, προσφέροντας άνεση και σταθερότητα στο περπάτημα. Στη συλλογή Luna Premium II, μάλιστα, θα βρεις τα πιο glam σχέδια με glitter που θα συμπληρώσουν ιδανικά τα καλοκαιρινά βραδινά σου looks.

Πώς θα τα φορέσεις

Island Style

Τα καλοκαιρινά outfits μοιράζονται σε διαφορετικές κατηγορίες: σε looks παραλίας, σε looks διακοπών αλλά και σε καλοκαιρινά looks της πόλης. Κοινός παρανομαστής σε όλες τις περιπτώσεις: τα σανδάλια Havaianas.

Ωστόσο, εσύ θέλεις να εστιάσεις στις εμφανίσεις των καλοκαιρινών σου αποδράσεων και των διακοπών. Και πάλι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με flip flops και σανδάλια Havaianas. Για τα looks σου στα νησιά που θα επισκεφτείς το καλοκαίρι, μπορείς να συνδυάσεις χρωματιστά μάξι φορέματα, μαρινιέρες και παντελόνες ή ντένιμ φούστες με ρομαντικά crop tops με ζευγάρια από τη σειρά Luna και Luna Premium και θα είσαι άψογα ντυμένη- και άνετη- κάθε στιγμή του ταξιδιού σου.

Beach Time

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και διακοπές σημαίνει πολλές ώρες στην παραλία! Το στιλ στην παραλία χρειάζεται φυσικά μαγιό, παρεό και σαγιονάρες. Φρόντισε λοιπόν τόσο τα μαγιό σου όσο και οι σαγιονάρες σου να έχουν έντονα χρώματα για περισσότερο fun. Στη σειρά Brazil Logo της Havaianas θα βρεις τα flip flops που δεν θα αποχωριστείς στιγμή αυτό το καλοκαίρι!

Summer in the city

Το καλοκαίρι είναι μία αρκετά challenging εποχή για το καθημερινό styling στην πόλη, καθώς το ντύσιμο οφείλει να συνδυάζει κομψότητα, άνεση και να είναι δροσερό. Τρεις εύκολοι και κομψοί street style συνδυασμοί για να πετύχεις το "ιερό τρίπτυχο" του καλοκαιρινού στιλ είναι 1) λευκό φόρεμα μ' ένα ζευγάρι σανδάλια You Malta Mix που συνδυάζει το κλασσικό μαύρο χρώμα με με χρωματιστές ρίγες, 2) φλοράλ φόρεμα με σανδάλια You Malta Mix σε φωτεινή απόχρωση, όπως το πορτοκαλί, που θα σου φτιάξει τη διάθεση, και 3) σορτς με μαρινιέρα και τα σανδάλια You Malta σε παλ αποχρώσεις.

Τώρα που πήρες ιδέες δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα κατάστημα Havaianas για να βρεις το ζευγάρι που δεν θα αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι!
Καταστήματα Havaianas:
Havaianas Αθήνα, Ερμού 34, 105 63, Αθήνα, +30 21 0324 7750
Havaianas Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι (επίπεδο 0), +30 2106848102\
Havaianas Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 1, 15234, Χαλάνδρι, +30 2106831499
Havaianas Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 23, 546 24, Θεσσαλονίκη, +30 2310283004
Havaianas Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης/ Νέων Μουδανιών, 57001 Θεσσαλονίκη, +30 2310473208
Havaianas Χανιά, Κρήτη, Σκαλίδη 17Β , 73100 Χανιά, Κρήτη, +30 2821002892
Havaianas Λεμεσός, Κύπρος, Ανεξαρτησίας 22, Λεμεσός, 3036, +357 25014413
Havaianas Λευκωσία, Κύπρος, Λήδρας 169, Λευκωσία, 1011, +357 22060039
ή εξερευνήστε όλες τις συλλογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.havaianas-store.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ