Follow us

Η Έλενα Παπαρίζου σου δείχνει πώς να φορέσεις τη μίνι φούστα

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει το πιο καλοκαιρινό σύνολό της.

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου Instagram

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ''Ελένη'' παρέα με την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο τους μίλησαν για πολλά μπροστά στην κάμερα, όμως, αυτό που ξεχώρισε ήταν το σύνολό της. Η Έλενα Παπαρίζου κέντρισε το ενδιαφέρον μας με το απολύτως καλοκαιρινό look της που συνδύαζε το hot χρώμα της σεζόν το πράσινο, με το μεγάλο trend του καλοκαιριού, τη μίνι φούστα.

Πάρε στιλιστική έμπνευση από την Έλενα Παπαρίζου | Το on trend σύνολό της στο τηλεοπτικό πλατό

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει το πιο καλοκαιρινό σύνολό της. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα σατινέ πουκάμισο στην hot απόχρωση της σεζόν, το πράσινο. Πρόκειται για ένα χρώμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities και το έχουμε θαυμάσει τόσο σε κοστούμια και co-ords όσο και σε φορέματα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια το συνδύασε με μία μίνι φούστα με μοτίβο, άλλη μία τάση. Οι μίνι φούστες αποτελούν το fashion obsession κάθε ενημερωμένης fashionista και η Έλενα Παπαρίζου δεν μπόρεσε να της αντισταθεί. Το μυστικό στο look της είναι ο ιδανικός συνδυασμός του πουκαμίσου με τη μίνι φούστα, που εξισορροπεί την εμφάνιση και την κάνει πιο κολακευτική.

Loading...

Η Έλενα Παπαρίζου ολοκλήρωσε το look της με mules σε πορτοκαλί απόχρωση κάνοντας μία ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση. Τα mules φοριούνται επίσης πολύ από τις Ελληνίδες celebrities, σου έχουμε μιλήσει εδώ για αυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ