Follow us

Στη νέα κατηγορία της Stradivarius βρήκαμε τι θα φορέσουμε στις καλοκαιρινές συναυλίες

Οι καλοκαιρινές συναυλίες ξεκίνησαν και το festive style επέστρεψε.

street style Splash News / Ideal Image

Εκτός από εποχή της χαλάρωσης, της διασκέδασης, των διακοπών, το καλοκαίρι είναι η περίοδος που οι συναυλίες πολλαπλασιάζονται και γεμίζουν το καθημερινό πρόγραμμά μας με μουσική και μελωδίες. Μετά από δύο χρόνια που οι συναυλίες είχαν περιορισμούς λόγω της πανδημίας, φέτος το καλοκαίρι επιστρέφουν, προκαλώντας μας ένα αίσθημα f.o.m.o, αφού δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα performance από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Διαβάστε Επίσης

Για όλες εμάς που είμαστε fashionistas και θέλουμε να νιώθουμε προσεγμένες όποια κι αν είναι η περίσταση, δηλαδή ακόμα κι αν το dress code είναι "κομψή σε συναυλία”, η Stradivarius φρόντισε ώστε να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τα τέλεια σύνολα. Συγκεκριμένα, επισκεφτήκαμε το online shop του brand και παρατηρήσαμε πως υπάρχει μία νέα κατηγορία, η οποία ονομάζεται "Φεστιβάλ”. Σε αυτή θα βρεις μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίσαμε είναι οι τζιν παντελόνες, βερμούδες και σορτς που είναι τα ιδανικά bottom για να αισθάνεσαι άνετα όσο χορεύεις και απολαμβάνεις την εκάστοτε συναυλία. Τα κροσέ tops και φορέματα επίσης είναι must, τα οποία θα σε κάνουν να νιώθεις σαν κορίτσι των λουλουδιών που παρακολουθεί συναυλία στα 70s. Μία πιο safe αλλά εξίσου θηλυκή επιλογή είναι τα φορέματα με cut-outs που μπορείς να συνδυάσεις είτε με σανδάλια είτε με sneakers.

Editor's Picks

Τζιν παντελόνι carpenter σε ίσια γραμμή Stradivarius

Ασύμμετρο τοπ χωρίς ραφές Stradivarius

Ποδηλατικό κολάν seamless Stradivarius

Τοπ πεταλούδα Stradivarius

Κροσέ φλοράλ φόρεμα Stradivarius

Κρεπ τοπ κορσέ Stradivarius

Κροσέ φόρεμα με ρίγες Stradivarius

Ριχτό ρουστίκ σορτς Stradivarius

Τζιν σορτς με σκισίματα Stradivarius

Χρωματιστό πετροπλυμένο σορτς Stradivarius

Κροσέ τοπ φουλάρι Stradivarius

Μίντι φόρεμα με ανοίγματα Stradivarius

Κροσέ φλοράλ τοπ Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ