Follow us

5 χρήσιμες συμβουλές για να περπατάς με άνεση τα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Πέντε χρήσιμες συμβουλές για να φοράς δίχως δεύτερη σκέψη τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

street style Splash News / Ideal Image

Δίχως αμφιβολία, η πρώτη σκέψη που κάνουμε όταν αναρωτιόμαστε ποια παπούτσια θα φορέσουμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας είναι ένα ζευγάρι flat. Σανδάλια, sneakers, loafers, μπαλαρίνες και slides είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις για να νιώθεις άνετα στη διάρκεια της ημέρας και να αποφύγεις τον πόνο που προκαλούν συνήθως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ωστόσο, ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της συλλογής σου χωρίς να νιώθεις ιδιαίτερο πόνο. Ποια είναι αυτά;

-1

Εάν στην καθημερινότητά σου φοράς κυρίως flat παπούτσια, αυτομάτως έχεις συνηθίσει να πατάς με όλο το πέλμα στο έδαφος καθώς βηματίζεις. Κάθε φορά που φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο που περπατάς. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να πατάς στο έδαφος πρώτα με το τακούνι και έπειτα με το πέλμα. Το trick αυτό θα κάνει τον βηματισμό σου με τα ψηλοτάκουνα να φαίνεται πιο φυσικός.

Loading...

-2

Εάν θέλεις να υπάρχει σταθερότητα στο περπάτημα σου κάθε φορά που φοράς γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα χρειάζεται να κάνεις μικρά βήματα και να περπατάς χωρίς βιασύνη. Ο συνδυασμός αυτός θα κάνει το περπάτημα με τακούνια μία πιο εύκολη διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

-3

Αυτό είναι το πιο classic trick, το οποίο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπία στο περπάτημα όταν φοράς τακούνια. Φαντάσου πως υπάρχει μία νοητή γραμμή στο έδαφος πάνω στην οποία πρέπει να περπατήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και θα κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται κομψή.

-4

Συχνά, μας αρέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όμως δεν μας ταιριάζουν και τόσο. Μπορεί λόγω ύψους, φόρμας ή τακουνιού. Ο στόχος είναι να βρεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν σε εσένα και σε βοηθούν να περπατάς με άνεση και ευκολία. Να θυμάσαι πάντα πως η σωστή εφαρμογή και η υψηλή ποιότητα και η "συνταγή” της επιτυχίας.

Loading...

-5

Ευτυχώς για όλες, τα shoe brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνια σε διαφορετικά μεγέθη, ύψη και στιλ, ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Εάν δεν είσαι πολύ εξοικειωμένη με τα τακούνια, προτίμησε εκείνα σε τετράγωνο μέγεθος που είναι πιο σταθερά. Επίσης, αξίζει να πειραματιστείς με τακούνια σε διαφορετικό μήκος μέχρι να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ