Follow us

5 κανόνες μόδας που ακολουθούν πιστά οι γυναίκες με προσεγμένο στιλ

Μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ σου.

Zina Charkoplia Splash News / Ideal Image

Κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και θέλει να έχει προσεγμένο ντύσιμο, ακολουθεί πιστά κάποιους κανόνες του στιλ που τη βοηθούν να δημιουργεί κομψά σύνολα για την εκάστοτε περίσταση. Ποια είναι αυτά;

"Σπάνε" συντηρητικούς κανόνες της μόδας

Όσο περισσότερο εξελίσσεται ο κόσμος της μόδας τόσο περισσότερο σταματάμε να πιστεύουμε σε κάποια στιλιστικά κλισέ όπως πως τα διαφορετικά denim υφάσματα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους ή πως το μαύρο με το καφέ δεν είναι και τόσο επιτυχημένος συνδυασμός. Το στιλ είναι κάτι πολύ προσωπικό και η βασικότερη συμβουλή που ακολουθούν οι γυναίκες με στιλ είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες.

Loading...

Έχουν το look, που αποτελεί σήμα κατατεθέν τους

Η δημιουργία της δικής σου "στολής” είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που αξίζει να κάνεις. Να ανακαλύψεις δηλαδή τις γραμμές και το στιλ ρούχων που σου φτιάχνουν τη διάθεση, ταιριάζουν στην προσωπικότητα και την εμφάνιση σου. Στη συνέχεια, εμπλούτισε τη γκαρνταρόμπα σου με όλα αυτά τα κομμάτια, τα οποία μπορείς να φοράς με διάφορες παραλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Επενδύουν σε ποιοτικά κομμάτια

Ποιότητα και όχι ποσότητα υποστηρίζουν οι γυναίκες με στιλ. Η δημιουργία μίας καλά ενημερωμένης και ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας αποτελεί όνειρο για πολλές fashionistas. Ρούχα σε διαχρονικές γραμμές και καλής ποιότητας υφάσματα που διαρκούν στον χρόνο πρόκειται να κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σου.

Loading...

Δεν διστάζουν

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως από τη στιγμή που έχουν βρει το στιλ που τους ταιριάζει δεν υπάρχει λόγος για να πειραματιστούν με άλλους συνδυασμούς ή με τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, το στιλ αλλάζει όσο αλλάζει και ο κάθε άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν έχεις δημιουργήσει τον δικό σου "καμβά”, σίγουρα αξίζει να πειραματιστείς με χρώματα, μοτίβα, αξεσουάρ για νέα και πιο ανανεωμένα looks.

Διαβάστε Επίσης

Δίνουν μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο στην επιλογή τους όσο και στη φροντίδα τους. Μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα φουλάρι, ένα κόσμημα μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή την εμφάνισή σου, κάνοντας σε να δείχνεις πιο προσεγμένη. Σε περίπτωση όμως που ένα από τα αξεσουάρ που φοράτε δεν είναι σε καλή κατάσταση ή ποιότητα, το τελικό αποτέλεσμα αυτομάτως υποβαθμίζεται. Συνεπώς, χρειάζεται να δείχνεις αρκετή προσοχή και φροντίδα στα αξεσουάρ της συλλογής σου.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ