Follow us

Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φορούσε μια celebrity | Ποια σχέδια να διαλέξεις

Σχεδιασμένα στην Ιταλία από υλικά υψηλής ποιότητας και άνεσης, αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου.

Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φορούσε μια celebrity | Ποια σχέδια να διαλέξεις Courtesy of Bolon

Τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που δεν λείπει από καμία πρωινή εμφάνισή μας όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι, όμως, γίνονται ακόμα πιο απαραίτητα. Έχουν διπλό ρόλο: Αφενός προσφέρουν την απαραίτητη προστασία στα μάτια και την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Αφετέρου προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Είναι το αξεσουάρ που προσφέρει επιβλητικότητα και πολυτέλεια ακόμα και στο πιο απλό look. Για αυτό, άλλωστε, και τα λατρεύουν τόσο οι celebrities. Φέτος βάλαμε σκοπό να βρούμε τα πιο stylish σχέδια, για να αναβαθμίσουμε κάθε καλοκαιρινή εφάνιση και το καταφέραμε.

Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φορούσε μια celebrity | Ποια σχέδια να διαλέξεις

Celebrity Approved | Τα γυαλιά ηλίου που κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης των celebrities και θα κερδίσουν και τη δική σου

Για τις τις βόλτες στην πόλη, το νησί αλλά και την ηλιοθεραπεία χρειάζεσαι τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και αυτά θα τα βρεις στα Bolon της Essilor. Σχεδιασμένα στην Ιταλία από κορυφαίους designers, φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και άνεσης, έχουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε τύπο προσώπου για να τον κολακεύουν, ενώ φέρουν μεγάλη ποικιλία στα looks για να ταιριάξουν με κάθε αισθητική και περίσταση.

Courtesy of Bolon

Μάλιστα, τα σχέδια τους έχουν φορεθεί από μεγάλα ονόματά της διεθνής showbiz, όπως η Anne Hathaway, η Hailey Bieber, η δική μας Κατερίνα Γερονικολού και η Vittoria Ceretti.

Η φιλοσοφία της Bolon στηρίζεται στη δημιουργία eyewear όπου πρωταγωνιστεί η μοναδικότητα: Η δυνατότητα να εκφράσουμε το δικό μας, μοναδικό στιλ σε κάθε στιγμή της ζωής μας επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα γυαλιών από κλασικά, elegant και σικ μοντέλα μέχρι μοντέρνους σχεδιασμούς με ρετρό twist.

bolon

Κι όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς μεταξύ μοντέρνου σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής. Μην ξεχνάμε πως ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό και τώρα θα μπορέσεις να αποκτήσεις από τη συλλογή της Bolon όποια σου ταιριάζουν.

Bolon

Από τη νέα συλλογή της Bolon ξεχωρίσαμε τα παρακάτω γυαλιά που θα κάνουν το κάθε σου look μοναδικό. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Διαχρονικά γυαλιά ηλίου με μαύρο κοκάλινο σκελετό, Bolon

 Aviators γυαλιά ηλίου με ανανεωμένο σχεδιασμό και φωτοχρωμικούς φακούς, Bolon

Eντυπωσιακά oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου, Bolon

Eντυπωσιακά oversized τετράγωνα μαύρα γυαλιά ηλίου, Bolon

Γυαλιά ηλίου Cat-eye σε χρυσό μεταλλικό σκελετό, Bolon

Eντυπωσιακά oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου, Bolon

Πολυγωνικά γυαλιά ηλίου, Bolon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ