Follow us

What's in my summer bag | 5 κομμάτια που έχει πάντα μία fashionista στην τσάντα παραλίας

Όλα όσα αξίζει να τοποθετήσεις στην τσάντα παραλίας.

kalokairi iStock

Ένα από τα trends που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον κόσμο του ίντερνετ τα τελευταία χρόνια είναι το "what's in my bag”. Σε πλατφόρμες όπως το Youtube, το Instagram και αργότερα το TikTok μπορείς να βρεις εκατομμύρια βίντεο από fashionistas που δείχνουν ποια είναι τα αντικείμενα που έχουν πάντα στις τσάντες τους αλλά και πως τις οργανώνουν.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή την περίοδο μάλιστα που έχουμε υποδεχτεί το καλοκαίρι, η προσοχή και το ενδιαφέρον έχει στραφεί σε όλα εκείνα τα κομμάτια που χρειάζεται να τοποθετήσουμε στην τσάντα παραλίας, ώστε να είμαστε κομψές και προετοιμασμένες για κάθε περίσταση. Ξεκινώντας από τα βασικά, ένα ψάθινο καπέλο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνεις το beach look σου πιο ξεχωριστό και ταυτόχρονα να προστατευτείς από τις ακτίνες του ήλιου. Εναλλακτικά, τα bucket και jockey καπέλα είναι δύο εξίσου κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Διαβάστε Επίσης

Από την τσάντα παραλίας σου δεν θα πρέπει να λείπει και ένα έξτρα μαγιό. Προτίμησε μάλιστα να τοποθετήσεις ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο μπορεί να μετατραπεί και σε τοπ, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα σορτς ή φούστα. Μαζί σου επίσης, χρειάζεται να έχεις και κάποιο cover up για μετά την παραλία. Μπορείς να επιλέξεις ένα καφτάνι, ένα παρεό που μπορείς να φορέσεις με διάφορους τρόπους ή ακόμα και ένα μαντήλι, το οποίο μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε τοπ. Τέλος, τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα κοσμήματα δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα παραλίας μίας fashionista. Ένα ζευγάρι κρίκοι πρόκειται να προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή σου για τις βόλτες μετά την παραλία.

#1 Ψάθινο καπέλο

Loading...

#2 Μαγιό

Loading...

#3 Καφτάνι ή παρεό

Loading...

#4 Αξεσουάρ

Loading...

#5 Μαντήλι

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ