Follow us

Πώς θα αντιγράψεις το look των Prep Icons

Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger εξυμνεί το American college style και μας συστήνει το Modern Prep.

Alicia Silverstone as Cher Horowitz in Clueless

Εσύ ήσουν team Blair ή team Serena όταν παρακολουθούσες το "Gossip Girl" στα 2010s; Τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά είδωλα του Prep style παραμένουν επίκαιρα μέχρι σήμερα και τα σύνολα τους χαρίζουν έμπνευση έστω κι αν απαιτείται μία ανανέωση. Αν πάλι ανήκεις στη γενιά των '90s, θα αντιληφθείς αμέσως γιατί μιλάμε: τα καρό skirt suits της Cher Horowitz (Alicia Silverstone) στο "Clueless", όπως και τα πλεκτά της γιλέκα πάνω από πουκάμισο συνδυασμένα με μίνι φούστες, ενέπνευσαν το στιλ πολλών κοριτσιών εκείνη την εποχή κι έπειτα.

Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση μας έχουν, λοιπόν, εξασφαλίσει πολλές ιδέες για να υιοθετήσουμε το στιλ που έγινε διάσημο μέσα από το ντύσιμο των φοιτητών των upper-class κολεγιών της Αμερικής. Από τα campus των Πανεπιστημίων, το κολεγιακό ντύσιμο, που οι ρίζες του εντοπίζονται στα 1900s, έγινε πολύ σύντομα δημοφιλές σ' ένα ευρύτερο κοινό. Με ενσωματωμένα πολλά sporty στοιχεία, όπως οι ναυτικές ρίγες και οι στολές ιππασίας, διάφορα ανδρόγυνα σχέδια με unisex προσανατολισμό όπως οι polo μπλούζες και τα loafers, αλλά και αποκλειστικά θηλυκές σιλουέτες όπως τα μίνι φορέματα και οι φούστες, αλλά και τα πλέον δημοφιλή skirt suits, το Prep Style έγινε συνώνυμο του ραφιναρισμένου και εκλεπτυσμένου νεανικού American Style και μπήκε στο μικροσκόπιο των σύγχρονων Αμερικανών σχεδιαστών και brands που προσέφεραν τις δικές τους ερμηνείες πάνω σ' αυτό. Ο Tommy Hilfiger ήταν ο πρωτοπόρος του "prep with a twist".

To Modern Prep στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger

O Tommy Hilfiger με τη συλλογή του "West Coast Prep" για το Καλοκαίρι 2022 αποτίνει φόρο τιμής στο αμερικάνικο college style και στηρίζει την ελευθερία και την αυτο-έκφραση στο στιλ.

Η νέα συλλογή φέρει μία πιο casual preppy αισθητική, ιδανική για το καθημερινό lifestyle αλλά με μία πιο χαλαρή διάθεση, ενώ πολλά από τα κομμάτια της χαρακτηρίζονται επίσης από παιχνιδιάρικες νότες. Χειροποίητα prints όπως το "pineapple island" μας εμπνέουν για καλοκαιρινές αποδράσεις, ενώ ντελικάτες λεπτομέρειες, καρό και ελαφρά λινά δίνουν μία θηλυκή διάσταση στη συλλογή, η οποία εξυμνεί το American college style και το συνδυάζει με ναυτικά θέματα για την απόλυτη κομψότητα.

The Prep Icons | Get the style

Αν, λοιπόν, θέλεις να αναζητήσεις έμπνευση για τα μοντέρνα Prep Looks σου αρκεί να ανατρέξεις στις αγαπημένες σου ηρωίδες που ανέδειξαν το "preppie" σε μια διαχρονική επιλογή. H Carey Mulligan, η Emma Roberts, η Alicia Silverstone, η Leighton Meester και η Βlake Lively σε καλούν μέσα από τις διάσημες ηρωίδες που ερμήνευσαν με τις χαρακτηριστικές prep εμφανίσεις τους, να συνδυάσεις τις καρό φούστες με ανάλαφρα πουκάμισα ή t-shirts, τα φαρδιά καρό παντελόνια σου με αμάνικα τοπ και φούτερ, τα κολάν σου με αθλητικά σουτιέν και denim jackets, αλλά και να προσθέσεις σ' αυτά ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως καπέλα fedora ή bucket, και για δημιουργήσεις ένα "prep with a twist", όπως εξάλλου προτείνει ο Tommy Hilfiger.

H Carey Mulligan as Lynn Barber στο An Education.

Πώς θα αντιγράψεις το look των Prep Icons

Η Emma Roberts ως Poppy Moore στο Wild Child.

emma roberts wild child

H Alicia Silverstone ως Cher Horowitz στο Clueless.

Alicia Silverstone as Cher Horowitz in Clueless

Η Leighton Meester ως Blair Waldorf και η Blake Lively ως Serena van der Woodsen στο Gossip Girl.

Gossip Girl
Gossip Girl

*Βρείτε τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Τα κομμάτια - κλειδιά του Modern Prep by Tommy Hilfiger

Tommy Icons T-shirt σε slim γραμμή, Tommy Hilfiger.

Τommy Icons πλισέ φούστα μεταξωτή, Tommy Hilfiger.

Δερμάτινα μοκασίνια με μονόγραμμα ΤΗ, Tommy Hilfiger.

Monogram καπέλο fedora από μαλλί, Tommy Hilfiger.

Tommy Icons hoody σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.

Tommy Icons παντελόνι μεταξωτό σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.

Τσάντα χιαστί με iconic ιμάντα, Tommy Hilfiger.

Tommy Icons denim jacket με αντιθέσεις, Tommy Hilfiger.

Sporty Tommy Icons αθλητικό σουτιέν, Tommy Hilfiger.

Sporty Tommy Icons αθλητικό κολάν, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ