Follow us

Η Kate Middleton με τη μεγαλύτερη τάση στα blazers από τη Zara

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ υιοθετεί τη μεγαλύτερη τάση από το προσιτό fashion brand.

Kate Middleton φόρεμα επέτειος γάμου Splash / Ideal Images

Είναι πάντα ευχάριστο και εξίσου ενδιαφέρον να βλέπουμε τις royals ανά τον κόσμο να δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα προσιτά fashion brands. Προωθούν τα πιο κομψά κομμάτια τους και αποδεικνύουν πως δεν χρειάζεται να ''πτωχεύσεις'' για να είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς ή να δημιουργήσεις την πιο stylish γκαρνταρόμπα. Ανάμεσα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που φορούν προσιτά κομμάτια ξεχωρίζουν η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας που λατρεύει τα H&M, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας που φοράει Massimo Dutti και Mango αλλά και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton που λατρεύει τη Zara. Η τελευταία, μάλιστα, επέλεξε από τη νέα συλλογή της Zara το πιο on trend blazer, που χρειάζεσαι σίγουρα και εσύ στην καλοκαιρινή συλλογή σου.

Η Kate Middleton λατρεύει τα blazers και τη Zara | Το trendy σχέδιο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα

Η Kate Middleton έχει δημιουργήσει μία γκαρνταρόμπα με μεγάλη ποικιλία. Ανάμεσα στις κρεμάστρες και τα ράφια της θα ανακαλύψεις τόσο designer's fashion items όσο και απολύτως προσιτά. Μάλιστα από τα πιο πολύκροτα κομμάτια της είναι εκείνα που φέρουν το ταμπελάκι της high street. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ πρωταγωνίστησε στους ειδησεογραφικούς τίτλους πριν λίγες μέρες ακριβώς για αυτές τις επιλογές της.

Loading...

Η ίδια επισκέφτηκε το Little Village στο Λονδίνο, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που στηρίζει οικογένειες με πολύ μικρά παιδιά. Για αυτή την περίσταση η Kate Middleton επέλεξε μία μαύρη παντελόνα, λευκό top, την hot τάση στα blazer, εκείνο που δεν φέρει γιακά και έχει ίσια γραμμή από τη Zara, ή όπως θα δεις να αναφέρεται ανάποδο πέτο, τις αγαπημένες της μυτερές γόβες του οίκου Gianvito Rossi, ένα clutch με crochet όψη από το Massimo Dutti και τα σκουλαρίκια της.

Η εν λόγω τάση στα blazer έδωσε το παρών πρώτα στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 και έπειτα σε πολλές συλλογές προσιτών brands, όπως η Zara. Επίσης, η Kate Middleton έχει επενδύσει ξανά σε blazer της Zara και εδώ θα βρεις το look της.

Shop the look

Crochet τσαντάκι, Massimo Dutti

Μαύρη παντελόνα, Mango

Blazer με ανάποδο πέτο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ