Dirty Laundry | Η SS22 συλλογή "ντύνει" προσωπικότητες που αγαπούν την κομψότητα και την άνεση

Η νέα καμπάνια ρούχων της Dirty Laundry για το καλοκαίρι του 2022 είναι ένας εικονογραφημένος οδηγός απόλυτης ελευθερίας και διαφυγής από την πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ελευθερία έκφρασης. Απαράμιλλη άνεση. Προσωπικότητα. Με μία πρώτη σκέψη, αυτοί οι τρεις όροι μπορεί να μοιάζουν κάπως ασύνδετοι μεταξύ τους ή να μην μπορούμε να αντιληφθούμε πως έχουν κοινό πυρήνα. Μέχρι ένα brand μόδας με ξεχωριστό όραμα στο gender fluid ντύσιμο να αναλάβει να μας αποδείξει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα τους. Τα τελευταία χρόνια, ακριβώς αυτό έχει καταφέρει το brand, που αγαπούν και επιλέγουν άντρες και γυναίκες, που δεν αντιμετωπίζουν το στιλ τους επιφανειακά, αλλά συνειδητά. Ο λόγος για το brand Dirty Laundry.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η Dirty Laundry δημιούργησε μία συλλογή που περιλαμβάνει όλα τα fashion essentials που χρειάζεται να έχει κάθε γυναίκα και άντρας στη συλλογή του.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η Dirty Laundry παρουσιάζει μία συλλογή που είναι συνώνυμο της απόλυτης αίσθησης της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης που υψώνει το ανάστημα της σε πάσα περιοριστική ή επιθετική συμπεριφορά. Η νέα ευφάνταστη καμπάνια του brand, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει ως τίτλο FREEDOM BEYOND REALITY και είναι φωτογραφημένη μεσοπέλαγα στο Αιγαίο. Τα μοντέλα της καμπάνιας φορούν τα ολοκαίνουργια fashion essentials της Dirty Laundry και χαρίζουν σε όλους μας νέες ιδέες για αυτοέκφραση, άνεση και ντύσιμο που χαρακτηρίζεται από φαντασία.

Η νέα SS22 συλλογή της Dirty Laundry

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, η Dirty Laundry 'εκλεισε” σε μία πλήρης σειρά ρούχα που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και χαρακτηρίζονται από πολυμορφικότητα και υψηλή ποιότητα.

Τα cool t-shirts, οι βερμούδες και τα άνετα παντελόνια που έχουν αγαπήσει οι άνδρες τα τελευταία χρόνια, φέτος το καλοκαίρι πρόκειται να "κατακτήσουν” και την καρδιά των γυναικών. Η Dirty Laundry δημιούργησε μία πλήρης και ολοκληρωμένη συλλογή που ακολουθεί τη φιλοσοφία και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του brand για έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί και όρια στο στιλ.

Η χρωματική παλέτα της SS22 collection κυμαίνεται στους αγαπημένους τόνους της Dirty Laundry, δηλαδή το γκρι και οι γήινες αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύονται και γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές μέσα από τις σύνθετες επεξεργασίες παλαίωσης του υφάσματος που έχει γίνει. Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, στην collection μπορείς να βρεις ρούχα στις seasonal αποχρώσεις όπως τα pastels.

Η ποιότητα των υφασμάτων είναι επίσης μία πολύ σημαντική υπόθεση για την Dirty Laundry, η οποία υποστηρίζει την έννοια της διαχρονικότητας στο στιλ. Έτσι, εκτός από τα premium casualwear ρούχα που έχουν κατασκευαστεί από απαλά high-quality και 100% βαμβακερά jersey υφάσματα, η Dirty Laundry μέσα από την SS22 συλλογή προσφέρει κάτι νέο.

Πιο συγκεκριμένα, ρούχα με υφές και σχέδια σε eye-catching μοτίβα και printed artworks αποτυπωμένα σε κοντομάνικα πουκάμισα και μαγιό, εμπνευσμένα από την op art και τη retro bitmap αισθητική, αλλά και t-shirt στάμπες που μεταδίδουν θετικά μηνύματα αυτογνωσίας και αυτοσυνείδησης.

Με μία επίσκεψη στα φυσικά σημεία πώλησης, το e-shop του brand που προσφέρει πλοήγηση φιλική προς τον χρήστη, αλλά και και το ultra-μοντέρνο Resort Concept Store μέσα στην Astir Beach μπορείς να ανακαλύψεις την ολοκληρωμένη συλλογή της Dirty Laundry και να επιλέξεις τα αγαπημένα σου σχέδια.

Η νέα καμπάνια της Dirty Laundry

Ανακάλυψε τη νέα SS2022 συλλογή στο e-shop της DIRTY LAUNDRY www.dirtylaundry.gr

Σημεία πώλησης

Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα

Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη

Resort Concept Store | Astir Beach Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι

Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα

Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι

Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη

Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα

Mitsis Hotel Beach & Spa Rodos | Rodos Village, Κιοτάρι Ρόδος, Ρόδος

Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα

Online στο: www.dirty-laundry.gr

Campaign Credits

Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης

Photographer: Πάνος Δάβιος

Director / Cinematographer: Ιωάννα Τσουκαλά

Sound Design: Λεάνδρος Ντούνης

Fashion Director: Alex Petsetakis

Make-Up: Efi Ramone

Hair Styling: Χρύσανθος Σμυρναίος

Fashion Assistant: Penelope Hansen