Follow us

Bershka teams up with Smiley® | Η νέα phygital συλλογή στο DRESSX είναι γεγονός

Το σύμβολο Smiley συμπληρώνει 50 χρόνια και γίνεται ο πρωταγωνιστής αυτής της κολεξιόν, που μπορείς να αγοράσεις σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

MissBloom TEAM
Bershka teams up with Smiley® | Η νέα phygital συλλογή στο DRESSX είναι γεγονός Courtesy of Bershka

Η Bershka λανσάρει την πρώτη της κολεξιόν phygital BERSHKA teams up with SMILEY μέσα από την πλατφόρμα DRESSX, τη σημαντικότερη πλατφόρμα παγκοσμίως στην πώληση ψηφιακής μόδας.

Bershka teams up with Smiley® | Η νέα phygital συλλογή στο DRESSX είναι γεγονός

Το σύμβολο Smiley συμπληρώνει 50 χρόνια και γίνεται ο πρωταγωνιστής αυτής της κολεξιόν, την οποία θα μπορείς να αγοράσεις τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή. Είναι πολύ εύκολο να την αποκτήσεις.

• Κατέβασε την εφαρμογή DRESSX και φτιάξε το προφίλ σου

• Δες τη νέα μας ψηφιακή κολεξιόν Bershka teams up with Smiley

• Δοκίμασε και αγόρασε το ρούχο που σου αρέσει περισσότερο και άρχισε να δημιουργείς το δικό σου metacloset.

Courtesy of Bershka

Θέτουμε στη διάθεσή σου τη δυνατότητα να αποκτήσεις την ψηφιακή έκδοση κάποιων ρούχων με ένα φίλτρο AR μέσω της DRESSX, μιας καινοτόμας εναλλακτικής στη φυσική μορφή των ρούχων. Ανάμεσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της νέας συνεργασίας BERSHKA teams up with SMILEY θα βρεις τα hot trends της φετινής σεζόν SS22 διακοσμημένα με ένα από τα πιο χαρούμενα και θετικά σύμβολα όλων των εποχών. Από αθλητικά twin sets με σορτς και φούτερ, διαφορετικά σχέδια σε κοντομάνικες μπλούζες, βερμούδες, πουκάμισα και τοπ, μέχρι μαγιό και αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, αυτοκόλλητα, ακόμα και ένα άρωμα φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση.

Courtesy of Bershka
Courtesy of Bershka

Όλα τα τυπώματα είναι σε 3D και χρησιμοποιούν το σύμβολο Smiley στην πιο διασκεδαστική του εκδοχή: σε μορφή λουλουδιού ή "λιωμένο". Με αυτή τη νέα κολεξιόν, το SMILEY ενσωματώνεται στο πρότζεκτ CUSTOM LAB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις οποιοδήποτε από τα είδη της φυσικής κολεξιόν, αλλά και να εξατομικεύσεις το αγαπημένο σου ρούχο Bershka με μια μεγάλη ποικιλία σε γραφικά και τυπώματα.

Courtesy of Bershka
Courtesy of Bershka
Courtesy of Bershka
Courtesy of Bershka

Η φυσική κολεξιόν BERSHKA teams up with SMILEY είναι διαθέσιμη στο www. bershka.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka. Η ψηφιακή εκδοχή είναι επίσης διαθέσιμη στο www.dressx.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ