Follow us

Στη νέα συλλογή της Ipanema βρήκαμε τα flip flops που θα φορέσεις και στο street style σου

Η Ipanema φέρνει στο street style μας τον ρυθμό της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Στην νέα συλλογή της Ipanema βρήκαμε τα flip flops που θα φορέσεις και στο street style σου Courtesy of Ipanema

Καθώς η ζέστη γίνεται όλο και πιο έντονη έχουμε ανάγκη από όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρα looks, που θα μας προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά και άνεση στις καθημερινές υποχρεώσεις μας. Ανάμεσα στα fashion items που έχουμε ξεχωρίσει για να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη με στιλ ξεχωρίζουν οι σαγιονάρες. Καλά διάβασες, φέτος θα φορέσεις τα flip flops και τα σανδάλια μέχρι και στο γραφείο, καθώς η νέα συλλογή της Ipanema ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της σεζόν.

Στη νέα συλλογή της Ipanema βρήκαμε τα flip flops που θα φορέσεις και στο street style σου

Η Ipanema φέρνει στο street style τον ρυθμό της βραζιλιάνικης κουλτούρας από όπου αντλεί την έμπνευσή της. Τα νέα σχέδια της έρχονται για να ξεσηκώσουν τα βήματά σου και ανάμεσα τους θα βρεις τις πιο hot τάσεις σε flip flops και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ και έντονους τόνους -κάτι για κάθε αισθητική και γούστο.

Courtesy of Ipanema

Η Ipanema δίνει στιλ και άνεση σε κάθε σου βήμα

Η Ιpanema αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη κάθε χρόνο όσον αφορά τα καλοκαιρινά υποδήματα, για αυτό και με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τις προτάσεις για την εκάστοτε σεζόν. Από όσα έχουμε ήδη δει μπορούμε να σου πούμε, πως η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Η Ιpanema έρχεται από τη Βραζιλία, τη χώρα του κεφιού, για να μεταδώσει από άκρη σε άκρη την ίδια διάθεση και αισθητική με τη γενέτειρά της.

Courtesy of Ipanema

Η νέα συλλογή έχει μία μεγάλη ποικιλία από μονόχρωμα looks με pop αποχρώσεις, όπως το κοραλί, το κίτρινο και το πετρόλ, μέχρι πιο ''ήσυχα'' σχέδια, όπως οι αποχρώσεις της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου.

Courtesy of Ipanema

Ένας ακόμη όμως λόγος για τον οποίο επιλέγουμε τα σχέδια της Ιpanema είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον. Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα και vegan υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον με διεθνείς πιστοποιήσεις. H Ipanema πρωτοπορεί και στον ευαίσθητο τομέα της στήριξης της βιωσιμότητας και στο χώρο της μόδας.

Ipanema

Courtesy of Ipanema

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) και φυσικά στο κανάλι στο Youtube.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θεσ/νίκη 2310 682222

Αθήνα 210 9024435

Κύπρος 357-22-346151

www.adamsshoes.gr

Τα ιδανικά flip flops και σανδάλια για τις φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Σανδάλια με μεταλλική λεπτομέρεια, Ipanema

Nude σαγιονάρες, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Μπλε slides με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Φούξια slides, Ipanema

Σανδάλια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Εμπριμέ σαγιονάρες, Ipanema

Slides με μεταλλιζέ όψη, Ipanema

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ