Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Πώς θα στρώνουν σωστά τα φορέματα στη σιλουέτα σου; Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει το τέλειο tip

Το έξυπνο trick της Τόνιας Σωτηροπούλου που κάθε fashionista χρειάζεται να γνωρίζει.

tonia sotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που φτάνουν στα χέρια μας τα περισσότερα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις. Η υψηλή θερμοκρασία και η χαλαρότητα που χαρακτηρίζει την εποχή κάνει τα περισσότερα ζευγάρια να επιλέγουν τους θερινούς μήνες για να οργανώσουν αυτά τα μυστήρια, δημιουργώντας σε εμάς μία μεγάλη στιλιστική πρόκληση. Πώς θα δημιουργήσουμε μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση που να ανταποκρίνεται στο εν λόγω dress code. Μία από τις πιο safe επιλογές που μπορούμε να κάνουμε είναι τα φορέματα, το one piece που θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξουμε και μας το υπενθυμίζει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ένα από τα πιο σημαντικά στιλιστικά tips που ακολουθούν οι πιο κομψές γυναίκες είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει πως εκτός από την ποιότητα των υφασμάτων, το σωστό σιδέρωμα ή την επιλογή της κατάλληλης γραμμής ανάλογα με τη σιλουέτα μας, εξίσου σημαντικά είναι τα εσώρουχα. Ανάλογα με το ρούχο που θα επιλέξουμε να φορέσουμε, χρειάζεται να φορέσουμε και τα αντίστοιχα εσώρουχα. Στο σωστό νούμερο και εφαρμογή ώστε να αγκαλιάζει το σώμα μας χωρίς να μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα. Να θυμάσαι πως η λάθος επιλογή των εσωρούχων μπορεί να υποβαθμίσει σε μεγάλη βαθμό ένα look.

Εάν λοιπόν έχεις ήδη επιλέξει τα φορέματα που θα φορέσεις στους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού, θα πρέπει να επιλέξεις ένα σουτιέν που θα στρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία φορά ένα στράπλες nude σουτιέν με πολύ καλή εφαρμογή από τη νέα συλλογή της Intimissimi. Το εν λόγω σχέδιο είναι κατάλληλο όποιο στιλ φορέματος κι αν επιλέξεις να φορέσεις, ενώ στο online shop του ιταλικού brand θα το βρεις σε διάφορες αποχρώσεις ώστε να επιλέξεις το ιδανικό ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Loading...

Editor's Picks

Laura Σουτιέν Στράπλες από Microfiber Intimissimi

Giada Σουτιέν Στράπλες από Microfiber Intimissimi

Σουτιέν Στράπλες Monica από Ύφασμα από Μικροΐνες Ultralight Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ