Follow us

Πώς θα φορέσεις το τζιν σου φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια λατρεύει το τζιν παντελόνι όσο και εσύ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ξέρουμε πως όσα άρθρα και αν γράψουμε για φορέματα, φούστες, βερμούδες, ολόσωμες φόρμες και tailored παντελόνες πάντα θα υπάρχουν οι ορκισμένες στα τζιν που δεν θα τα αντικαταστήσουν με τίποτα άλλο. Και δεν τις αδικούμε, λατρεύουμε και εμείς τα ντένιμ παντελόνια και δύσκολα θα τα αποχωριστούμε. Σήμερα, λοιπόν, το εν λόγω styling άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσένα που αγαπάς το τζιν σου παραπάνω από κάθε άλλο fashion item της γκαρνταρόμπα σου. Παρ΄όλα αυτά, ανά σεζόν χρειάζεται κάποια ανανέωση, τουλάχιστον όσον αφορά τους συνδυασμούς τους. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλοκαιρινά looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή με πρωταγωνιστή το τζιν που θα σου προσφέρουν έμπνευση για τα δικά σου. Μην ξεχνάς, πως και η παρουσιάστρια δεν μπορεί να αντισταθεί στα τζιν και τα επιλέγει τόσο για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις όσο και στην καθημερινότητά της. Είναι η ειδική για να σου δώσει extra στιλιστικά tips πάνω στο ντένιμ παντελόνι.

Οι στιλιστικοί συνδυασμοί της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα ανανεώσουν το τζιν σου

Από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου δεν πρέπει να λείπει ένα φλοράλ τοπ με ιδιαίτερο κόψιμο, όπως αυτό στη φωτογραφία παρακάτω, που να ταιριάζει τέλεια με το τζιν σου.

Loading...

Από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το double denim και υπόσχεται να ανανεώσει το κλασικό look του τζιν σου.

Loading...

Για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο εμπιστεύσου το τζιν σου με ένα κομψό τοπ με δαντέλα και raffles, που θα δώσει δυναμισμό στην εμφάνισή σου.

Loading...

Από τους πιο διαχρονικούς αλλά πάντα stylish συνδυασμούς είναι ο συνδυασμός του τζιν με ένα λευκό T-shirt με ''V'' λαιμόκοψη.

Loading...

Για τη βραδινή έξοδό σου μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα σέξι halter top και τα πέδιλα σου.

Loading...

Τέλος, για κάποια επίσημη εμφάνιση σου μπορείς να επιλέξεις την λευκή εκδοχή του ντένιμ παντελονιού συνδυασμένη με ένα άκρως ενδιαφέρον strapless τοπ, όπως το παρακάτω.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ