Follow us

Summer must haves | Έλα για ψώνια μαζί με μία συντάκτρια μόδας στο Mediterranean Cosmos

Το καλοκαιρινό shopping spree μου έγινε στο Mediterranean Cosmos και αυτά είναι τα must have της σεζόν, από το styling έως την περιποίηση.

Summer must haves | Έλα για ψώνια μαζί με μία συντάκτρια μόδας στο Mediterranean Cosmos iStock

Η ζέστη έχει κάνει αναγκαία την ανανέωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας αλλά και της ρουτίνας ομορφιάς μου. Το ''σκαρφάλωμα'' της θερμοκρασίας στα ύψη έχει αλλάξει τις στιλιστικές ανάγκες μου, όπως επίσης και εκείνες που αφορούν την επιδερμίδα μου. Η δροσιά, η άνεση και η ενυδάτωση είναι οι λέξεις κλειδιά σε όσα αναζητώ καθημερινά κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας μου. Κάπως έτσι συγκέντρωσα πολλά fashion και beauty items, που χρειάζομαι αυτή τη σεζόν για να είμαι έτοιμη τόσο για τις ζεστές ημέρες της σεζόν όσο και για τις διακοπές, οι οποίες πλησιάζουν όλο και περισσότερο.

Έφυγα, λοιπόν, για το καλοκαιρινό μεγάλο shopping spree μου στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Mediterranean Cosmos, εκεί όπου πάντα βρίσκω τα must haves της σεζόν, που συνάδουν πάντα με τις προτάσεις της μόδας αλλά και των beauty exerpts.

Shopping at Mediterranean Cosmos | Τι ψώνισε μία fashion editor με μία λατρεία και στα προϊόντα ομορφιάς;

Ας ξεκινήσουμε από τα προϊόντα ομορφιάς που βρήκαν θέση στο μπουντουάρ μου. Αρχικά, για να αποκτήσω την πιο λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα, έτσι ώστε να μαυρίσω ομοιόμορφα, αγόρασα το ''Sweet Sweet Scrubin’ Sugar Scrub'' από τα Fairynails. Πρόκειται για ένα peeling σώματος της Dirty works, εμπλουτισμένο με παπάγια και καρύδα για έξτρα ενυδάτωση, που απολεπίζει τα ξηρά σημεία και αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα απαλή και όμορφα αρωματισμένη.

Summer must haves | Έλα για ψώνια μαζί με μία συντάκτρια μόδας στο Mediterranean Cosmos

Για να εξασφαλίσω την βαθειά θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας μου -ειδικά έχοντας εκτεθεί κάτω από τις ακτίνες του ηλίου- βρήκα το ''Mandarin & Orange Body Milk'' της Fresh Line, ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ζουμερό μανταρίνι, άνθη πορτοκαλιάς, ξύσμα γκρέιπφρουτ και γιασεμί. Είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο από Μανταρίνι Χίου που δίνει λάμψη στο δέρμα και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού που τονώνει και φέρνει το δέρμα σε ισορροπία.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Next stop, fashion departement! Ως συντάκτρια μόδας έχω ένα sweet spot για τα ρούχα και τα αξεσουάρ, οπότε ήταν λογικό να προσθέσω πολλά και διαφορετικά κομμάτια στο ''καλαθάκι'' μου.

Περνώντας από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos το μάτι μου έπεσε απευθείας πάνω σε ένα υπέροχο μίνι φόρεμα με μοτίβο από λαχούρια και cut outs από τη Forebelle. Τα κοψίματα, άλλωστε, αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, οπότε δεν θα μπορούσα παρά να το κάνω δικό μου. Είναι ιδανικό για τις βόλτες μου στο νησί, τις παραλίες, και με τα σωστά αξεσουάρ, τις βραδινές εξόδους μου.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Σειρά έχουν τα παπούτσια, η μεγαλύτερη αδυναμία μου. Όσα σχέδια και αν έχω στην γκαρνταρόμπα μου πάντα θα υπάρχει χώρος για τις νέες τάσεις της σεζόν. Έτσι, στη συλλογή μου πρόσθεσα τα αναπαυτικά σανδάλια You Malta Mix της Havaianas, που θα μου δώσουν άνεση και στιλ σε κάθε μου βήμα, χωρίς να κάνω εκπτώσεις πουθενά. Τα χρώματα τους μου προσφέρουν επίσης και μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να τα συνδυάσω με διάφορα καλοκαιρινά outfits μου.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Την ίδια στιλιστική ευελιξία και άνεση θα μου προσφέρουν τα δερμάτινα πέδιλα της Adam's Shoes από τη Sandy.S, που έχουν nude απόχρωση και σταθερό και χαμηλό τακούνι. Είναι τα νέα παπούτσια του office style μου και θα τα φορέσω τόσο με τα τζιν μου όσο και με τα φορέματά μου.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Όσον αφορά το βραδινό ντύσιμό μου, για καιρό έψαχνα τα ιδανικά platform heels, εκείνα που δεν θα με κουράσουν αλλά θα μου δώσουν την trendy αισθητική τους. Αυτά, λοιπόν, τα βρήκα στο Mediterranean Cosmos και πιο συγκεκριμένα στα φούξια multistrap πέδιλα της Migato. Είναι τα statement παπούτσια που θα κάνουν κάθε look μου ινσταγκραμικό.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Την προσοχή μου τράβηξαν βέβαια και άλλα τρία πέδιλα, τα οποία σίγουρα θα πάρω μαζί μου στις διακοπές. Αρχικά τα slides από τη Replay Store, που φορούν όλες οι ενημερωμένες fashionistas, τόσο στα παραθαλάσια posts σου όσο και στο city street style.

Mediterranean Cosmos

Το ίδιο ισχύει και για τα φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια ALGAR WOX-0556C3 Pikolinos της NAK Shoes, που αποτελούν μία από τις πιο safe επιλογές για κάθε καλοκαιρινό look. Για αυτό, άλλωστε, και τα λατρεύουν τόσο οι fashion experts.

Mediterranean Cosmos

Και επειδή η άνεση είναι η επιτομή του στιλ μου, θα προσθέσω στη βαλίτσα μου και τα Garbor πέδιλα από το κατάστημα Ανατομικά Σακελλάρη. Γιατί; Έχει απολύτως μαλακό δέρμα με άριστη ποιότητα εσωτερικά και εξωτερικά, όπως επίσης και ανατομικό πέλμα, ιδιαιτέρως ενισχυμένο στα μετατάρσια, την καμάρα και σόλα με τρακτερωτή shark αντιολισθητική τεχνολογία. Αυτά τα πέδιλα θα γίνουν η go to επιλογή μου στην εξερεύνηση του νησιού αλλά και το περπάτημα της πόλης.

Mediterranean Cosmos

Ανάμεσα στα αξεσουάρ, πέρα από τα παραπάνω υποδήματα, βρήκα και την ιδανική καλοκαιρινή τσάντα, που θα απελευθερώσει τα χέρια μου και θα προσθέσει πολλούς πόντους στις εμφανίσεις μου. Ο λόγος για την τσάντα τύπου fanny pack της Doca, που μπορείς να κρατηθεί με πολλούς τρόπους. Φέρει γαλάζιο χρώμα και κροκό εφέ, δίνοντας περισσότερο χαρακτήρα σε κάθε καλοκαιρινό outfit.

Mediterranean Cosmos

Ας περάσουμε στην επόμενη κατηγορία του shopping spree μου, τα μαγιό. Σου έχω πει πολλές φορές, πως είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και κάθε σεζόν ένα νέο σχέδιο ανανεώνει πάντα τα beach looks. Τις δικές μου εμφανίσεις στην παραλία θα ανανεώσουν τρία μαγιό.

Ένα μπικίνι της Minerva με τριγωνικό τοπ στην hot απόχρωση της σεζόν, το πορτοκαλί, βρήκε γρήγορα τη θέση του στην γκαρνταρόμπα μου.

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Όπως επίσης και το εμπριμέ αθλητικό μαγιό της Bdtk, που θα μου προσφέρει άνεση και στιλ τις ημέρες που θα θελήσω να δοκιμάσω θαλάσσια σπορ. Λάτρεψα το μακρυμάνικο τοπ και την εφαρμογή του σλιπ.

Mediterranean Cosmos

Courtesy of Mediterranean Cosmos

Στην Calzedonia βρήκα το ιδανικό μαγιό για την ηλιοθεραπεία. Ο λόγος για το στράπλες σουτιέν μπικίνι με κορδόνι Beverly Hills, που προσφέρει την απαραίτητη στήριξη αλλά και την πολυμορφικότητα στο δέσιμο, και το σλιπ με τα ρυθμιζόμενα κορδόνια.

Calzedonia

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα εσώρουχα στα shopping spree μας. Έχουν και αυτά τη θέση τους τόσο στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα όσο και στις διακοπές. Βρήκα, λοιπόν, στη Sloggi τα Zero Feel Lace 2.0 Bandeau & Brazil Panty, τα οποία παρέχουν την απαραίτητη στήριξη με διακριτικότητα κάτω από τα ρούχα. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως είναι άνετα και αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει.

Sloggi

Τέλος, από το shopping spree μου στο Mediterranean Cosmos δεν θα μπορούσε να λείπει η βαλίτσα που θα χωρέσει τα απαραίτητα του ταξιδιού. Βρήκα την πιο χαριτωμένη και συγχρόνως πρακτική στη The North Face Base. Η Base Camp Duffel Small έχει πολλές θήκες για να τακτοποιήσω τα πράγματα μου, ενώ το μέγεθος είναι το ιδανικό.

Mediterranean Cosmos

Site: mediterraneancosmos.gr

Facebook: www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ