Follow us

Οι ρίγες είναι το print του καλοκαιριού | Πώς θα τις φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Τα looks με πρωταγωνιστή τις ρίγες που θα σε πείσουν να τις δοκιμάσεις.

ρίγες Pixel Formula

Πριν λίγο καιρό είχαμε κάνει λόγο για τα μοτίβα του καλοκαιριού, μία απαραίτητη στιλιστική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα αυτής της σεζόν. Η μόδα επιβάλλει την ένταξη χρωμάτων και τον συνδυασμό τους μέσα από ενδιαφέροντες συνδυασμούς και πιο πολύ μέσω fun prints. Σύμφωνα, όμως, με τις πασαρέλες αλλά και το street style των πιο ενημερωμένων και κομψών fashionistas ένα μοτίβο κατέχει εξέχουσα θέση στις τάσεις της σεζόν. Έχει ξεχωρίσει στα looks αλλά και στα drops των προσιτών fashion brands, ενώ το συναντάμε σχεδόν συνέχεια στα social media των style experts. Ο λόγος για τις ρίγες, το πιο hot print του καλοκαιριού.

Το εν λόγω μοτίβο, ωστόσο, δεν επιλέγεται τόσο συχνά από τις γυναίκες, καθώς θεωρείται ''απαιτητικό'' στιλιστικά. Η αλήθεια είναι πως οι ρίγες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια να φορεθούν, ούτε και κάποιες συγκεκριμένες αναλογίες για να είναι κολακευτικές στους ποικίλους γυναικείους συματοτύπους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish looks της πασαρέλες που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις τις ρίγες και να τις φορέσεις με αυτοπεποίθηση φέτος το καλοκαίρι.

Beach Looks

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά looks του καλοκαιριού, εκείνα που προορίζονται για την παραλία. Οι collections των Brandon Maxwell, Adam Lippes και Kenneth Ize μας προσκαλούν να υιοθετήσουμε τις ρίγες σε τριγωνικά μπικίνι και cover ups για την παραλία, όπως κοντή ολόσωμη φόρμα, two piece και σορτς. Πρόκειται για κομμάτια που μπορούν να αξιοποιηθούν στις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Οι ρίγες είναι το print του καλοκαιριού | Πώς θα τις φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Day Time Outfits

Όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο και πιο συγκεκριμένα εκείνο του γραφείου, οι Chloé, Victoria Beckham, Balmain και Jil Sander μας προτείνουν να δοκιμάσουμε τις ρίγες σε λινά υφάσματα, φορέματα και δυναμικά co -ords.

Ρίγες

Evening Dresses

Τέλος, για τις βραδινές εμφανίσεις οι σχεδιαστές μεγαλούργησαν τόσο στους χρωματικούς συνδυασμούς όσο και στις ανάλαφρες σιλουέτες που θα μεταμορφώσουν τα βραδινά σύνολα σου. Σατινέ υφές, one shoulder κοψίματα αλλά και μίντι στενά φορέματα που αγκαλιάζουν μοναδικά τις καμπύλες είναι μερικές από τις προτάσεις των Akris, Fendi, Staud και Brandon Maxwell.

ρίγες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ