Follow us

Θες να φορέσεις ολόσωμη φόρμα σε βραδινή έξοδο; Πάρε ιδέες από το look της Μπέτυς Μπαζιάνα

Η casual chic εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM
Μπέτυ Μπαζιάνα NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η διασκέδαση βρίσκει τον δικό της χώρο μέσα στην καθημερινότητα μας με τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις να αναλαμβάνουν να κάνουν πιο ιδιαίτερη την κάθε ημέρα. Τα προγράμματα των διάφορων φεστιβάλ έχουν ήδη ανακοινωθεί, η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και αυτό που μένει είναι να δημιουργήσουμε ένα καλοκαιρινό look για να απολαύσουμε το εκάστοτε event. Η Μπέτυ Μπαζιάνα μάλιστα έχει να μας κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα που ήταν ένα αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο. Για την εν λόγω περίσταση, η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα σε μπεζ απόχρωση, η οποία είχε μία ζώνη που τόνιζε τη μέση της. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι flat σανδάλια, ακριβώς στην ίδια μπεζ απόχρωση με την ολόσωμη φόρμα.

Styling Tip

Η πρώτη σκέψη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι άνετο την περίοδο του καλοκαιριού είναι δίχως αμφιβολία τα φορέματα. Είναι όντως πολύ άνετα, ιδιαιτέρως πρακτικά, κομψά και μπορούμε να βρούμε το ιδανικό σχέδιο για κάθε πιθανή περίσταση. Ωστόσο, τα φορέματα δεν είναι το μοναδικό one piece που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τις ολόσωμες φόρμες που είναι must την περίοδο του καλοκαιριού. Ως one piece μάλιστα, κάνουν το styling μία πολύ πιο εύκολη υπόθεση, αφού αρκεί να επιλέξεις το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα για να έχεις μία ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για κάποια βραδινή έξοδο όπως η συναυλία ή η θεατρική παράσταση, είτε ένα προσεγμένο day to night σύνολο, μία ολόσωμη φόρμα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα

Θες να φορέσεις ολόσωμη φόρμα σε βραδινή έξοδο; Πάρε ιδέες από το look της Μπέτυς Μπαζιάνα
Μπέτυ Μπαζιάνα-Αλέξης Τσίπρας
Μπέτυ Μπαζιάνα-Αλέξης Τσίπρας
Μπέτυ Μπαζιάνα-Αλέξης Τσίπρας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ