Follow us

Είσαι petite; 5 καλοκαιρινά tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη

Ο καλοκαιρινός οδηγός σου για να είσαι η πιο updated και καλοντυμένη της σεζόν.

Είσαι petite; 5 καλοκαιρινά tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη Pixel Formula

Με τόσες διαφορετικές τάσεις, συλλογές και street styles είναι δύσκολο να βρεις τα ρούχα, τα trends και τα looks, που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σου όσο και στον σωματότυπο σου. Θα έχεις δαπανήσει σίγουρα αμέτρητη ώρα στα δοκιμαστήρια αναζητώντας τα κατάλληλα looks αλλά και χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για εσένα. Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, είναι για εσένα, που είσαι petite και δυσκολεύεσαι στο καθημερινό ντύσιμο και τους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις 5 στιλιστικά tips που αφορούν το καλοκαιρινό ντύσιμό σου. Πρόκειται για συμβουλές που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς. Plus, είναι tips που θα σου δείξουν τον τρόπο για να δημιουργείς τα πιο κολακευτικά looks.

Φέτος θα είσαι η πιο stylish | Τα 5 καλοκαιρινά tips για εσένα που είσαι petite

Δώσε έμφαση στη μέση σου | Είναι ένα απλό tip που θα δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου, ενώ θα δώσει την όψη μιας πιο ψηλής.

Loading...

Επίλεξε crop tops | Δεν χρειάζεται να κάνεις ακροότητες, αφού μπορείς να βρεις ανάλαφρα crop tops με μανίκι, κολακευτικά κοψίματα και σχέδια που μπορούν να αξιοποιηθούν στο καθημερινό ντύσιμό σου, αναδεικνύοντας σε στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Loading...

Πάντα να δίνεις την ψήφο εμπιστοσύνης σου στα ψηλόμεσα | Είτε κάνουμε λόγο για μαγιό, είτε για παντελόνια, φούστες και σορτς, η ψηλόμεση γραμμή είναι η πιο κολακευτική και σίγουρα η πιο κομψή.

Loading...

Τα μίνι είναι τάση και έχουν δημιουργηθεί για εσένα | Οι μίνι φούστες και τα μίνι φόρεματα έχουν δημιουργηθεί για εσένα και για αυτό πρέπει να εξοπλίσεις τη στιλιστική φαρέτρα σου με τέτοιου είδους κομμάτια. Πέρα από το γεγονός πως είναι κολακευτικά για τον σωματότυπο σου, είναι και on trend, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;

Loading...

Τα μυτερά παπούτσια είναι οι καλύτεροι φίλοι σου | Σε οποιαδήποτα σεζόν και αν βρισκόμαστε, εσύ να ξέρεις πως τα μυτερά υποδήματα, όπως γόβες, slingbacks, πέδιλα και φλατ, είναι τα σχέδια που θα κολακεύουν περισσότερο τον σωματότυπο σου. Δίνουν ύψος, επιβλητικότητα και πολλούς στιλιστικούς πόντους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ