Follow us

Βρήκαμε το ιδανικό revenge dress | Το φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου και θα θες να το κάνεις δικό σου

Το revenge dress είναι πάντα μαύρο, έχει μία αδιαμφισβήτητη σέξι διάθεση και θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε 3 στιλιστικά tips για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία Instagram @katken

Κεφάλαιο ''Revenge Dress''. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για το φόρεμα που θα σε αναδείξει όχι απλά στην πιο καλοντυμένη, αλλά στην πιο ''μαγνητική'' παρουσία της βραδιάς. Είναι το φόρεμα, με το οποίο θα πάρεις ''εκδίκηση'', εξού και η ονομασία του. Το revenge dress είναι πάντα μαύρο, έχει μία αδιαμφισβήτητη σέξι διάθεση και θα σε ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη. Σαν όρος παρουσιάστηκε στο λεξικό χάρη στην πριγκίπισσα Diana, μία γυναίκα που ήθελε όχι απλά να ξεχωρίσει αλλά να κάνει τον πρώην σύζυγό της να μετανιώσει που την έχασε.

Για την ιστορία: Η πριγκίπισσα Diana είχε διαμορφώσει μία ιδιαίτερη σχέση με το στιλ και τη μόδα. Μέσα από αυτά μπορούσε να εκφράσει όσα δεν μπορούσε να ξεστομίσει. Τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή της λαίδης ''D'' εκφράστηκαν μέσω του στιλ της με την πιο εκκεντρική εμφάνισή της να είναι εκείνη με το ξακουστό ''Revenge Dress''. Το δικό της φόρεμα εκδίκησης, ήταν εκείνο που επέλεξε για το καλοκαιρινό πάρτι στη γκαλερί Serpentine, λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Καμήλας με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο.

Loading...

Το μαύρο μεταξωτό φόρεμα με το ανοιχτό μπούστο, το σκίσιμο στο πόδι και τους ακάλυπτους ώμους, το οποίο σχεδίασε η Ελληνίδα Χριστίνα Σταμπολιάν, θεωρήθηκε υπερβολικά τολμηρή επιλογή για μία πριγκίπισσα σαν εκείνη. Η ίδια έλαμψε μέσα στο εν λόγω σχέδιο και από τότε το Revenge Dress έγινε όρος, ιδέα και στιλ στο βιβλίο της ιστορίας της μόδας.

Το ιδανικό Revenge Dress το φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου

Όταν, λοιπόν, είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου με ένα τέτοιου είδους φόρεμα αμέσως τα πληκτρολόγια μας πήραν φωτιά. Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο από το brand Zini. Είναι μίντι, έχει δαντέλα και κολακευτική φούστα, όπως επίσης και στενό bustier. Η heartline λαιμόκοψη το αναδεικνύει ακόμα περισσότερο, ενώ η μαύρη απόχρωση του το κάνει κάτι παραπάνω από απλά μαγνητικό.

Loading...

Βρήκαμε το ιδανικό revenge dress | Το φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου και θα θες να το κάνεις δικό σου
Θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ