Ετοιμάζεις βαλίτσα; Βρήκαμε τα απαραίτητα των διακοπών για day to night outfits στην Pink Woman

Τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα σε αναδείξουν στην πιο εντυπωσιακή fashionista.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είμαστε σίγουρες πως έχεις κανονίσει ήδη τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές σου και η βαλίτσα σου είναι ανοιχτή και σε περιμένει να την οργανώσεις με τα κατάλληλα κομμάτια για τα πιο ''ινσταγκραμικά'' σύνολα. Λίγο προτού, όμως, ξεκινήσεις το πακετάρισμα επίτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα σε αναδείξουν στην πιο εντυπωσιακή fashionista σε όποιο προορισμό και αν βρεθείς. Πρόκειται για τα fashion items που ανακαλύψαμε στη νέα καμπάνια της Pink Woman με day to night looks. Σύνολα, δηλαδή, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Στις διακοπές, άλλωστε, το party mood διαρκεί όλη τη ημέρα.

Τι θα χρειαστείς στις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με την Pink Woman

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το beachwear που θα φοράς κάθε μέρα στις διακοπές σου αλλά και στις παραθαλάσσιες εκδρομές όσο παραμένεις στην πόλη.

Ξέρεις πως τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όσα και αν έχεις στη συλλογή σου, υπάρχει πάντα χώρος για ένα ή και περισσότερα κομμάτια. Τι θα φορέσεις φέτος όσο κολυμπάς απολαμβάνοντας τη ζέστη του ήλιου; Σύμφωνα με την Pink Woman, τη νέα εκδοχή του μαύρου μπικίνι, εκείνου που φέρει print, ενώ όσον αφορά το κλασικό λευκό μαγιό, η ψηλόμεση εκδοχή του με strapless τοπ είναι τα σχέδια που αξίζουν να ανεβάσεις στο Instagram. Επίσης, ιδανικά με αυτά τα μαγιό είναι cover ups σε αντίθετες αποχρώσεις, όπως το αμάνικο κιμονό με τις διάτρητες λεπτομέρειες και η oversized πουκαμίσα.

Αν, ωστόσο, είσαι λάτρης των θαλάσσιων σπορ, τότε για εσένα οι ιδανικές επιλογές είναι τα παρακάτω Pink Woman μαγιό: Μπικίνι που προσφέρουν στήριξη και πολλούς πόντους στην hot απόχρωση του χακί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως cover up μία εμπριμέ μάξι φούστα, ένα λευκό τιραντάκι που θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου αλλά και ένα oversized λευκό πουκάμισο με διάτρητες λεπτομέρειες. Πρόκειται για κομμάτια, που θα φορέσεις από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδινό beach party ή το ποτό στα σοκάκια του νησιού.

Λίγο προτού περάσουμε στα ιδανικά βραδινά looks τόσο για τις εξόδους των διακοπών όσο και της πόλης, στη βαλίτσα σου αξίζει να έχεις ένα εντυπωσιακό πλεκτό φόρεμα. Η Pink Woman προτείνει το παρακάτω εντυπωσιακό λευκό crochet φόρεμα, που θα σε αναδείξει στην πιο updated fashionista της παραλίας.

Για τα night out looks σου θα σου προτείνουμε ένα φόρεμα ''φωτιά'', όπως το παρακάτω Pink Woman κόκκινο μίνι σχέδιο, που αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου. Είναι ένα φόρεμα, που θα φοράς ξανά και ξανά, ενώ μπορείς να το αξιοποιήσεις και σε πρωινές εμφανίσεις συνδυασμένο με sneakers ή σανδάλια.

Και δεν τελειώσαμε εδώ με το καλοκαιρινό βραδινό σου look. Από την γκαρνταρόμπα σου και συνάμα τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπει το Pink Woman εμπριμέ two piece, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις τα κομμάτια του και με άλλα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, όπως επίσης και με τα παραπάνω. Και το καλύτερο από όλα αποτελείται από την hot τάση της σεζόν, το skort. Πρόκειται για τη φούστα που συνδυάζει την άνεση του σορτς.

Ακόμα, ένα μαύρο μίνι φόρεμα με halter λαιμόκοψη είναι το ''LBD'' των καλοκαιρινών εμφανίσεων σου, πάντα stylish, ευέλικτο και διαχρονικό. Για αυτό και μας το προτείνει η Pink Woman. Τέλος, τα cut outs είναι must και εμείς βρήκαμε το ιδανικό σχέδιο στη Pink Woman. Δες το απολύτως καλοκαιρινό δροσερό φόρεμα της φωτογραφίας. Είναι διακριτικά σέξι και θα προσφέρει άνεση σε κάθε σου εμφάνιση και έξοδο.

Shop the Pink Woman looks

Παρακάτω μπορείς να κάνεις δικά σου τα κομμάτια από την νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Pink Woman αναβαθμίζοντας το στιλ σου σαν σωστή fashionista.

Κροπ τοπ φουλάρι με print και δέσιμο, Pink Woman

Σκορτ με print και σατινέ όψη, Pink Woman

Μακρύ κιμονό με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink Woman

Midi κροσέ φόρεμα, Pink Woman

Maxi φόρεμα με κουμπιά και cut out λεπτομέρειες, Pink Woman

Μίνι ριπ φόρεμα με έναν ώμο, Pink Woman

Jade bikini top, Pink Woman

Penelope bikini bottom, Pink Woman

Penelope bikini top, Pink Woman

Serena bikini top, Pink Woman

Serena bikini bottom, Pink Woman 

Aria bikini top, Pink Woman

Aria bikini bottom, Pink Woman

Naomi bikini top, Pink Woman

Naomi bikini bottom, Pink Woman

Πουκάμισο με ημιδιαφάνεια, Pink Woman

Oversized πουκάμισο με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Ριπ τοπ με δέσιμο, Pink Woman

Maxi φλοράλ φούστα, Pink Woman