Follow us

Karl Lagerfeld | Ο oίκος φωτογραφίζει την παγκόσμια καμπάνια της beachwear συλλογής στην Ελλάδα

To creative team του οίκου βρέθηκε τον Μάϊο στην Αθήνα για την φωτογράφηση της φετινής beachwear συλλογής.

MissBloom TEAM
Karl Lagerfeld | Ο oίκος φωτογραφίζει την παγκόσμια καμπάνια της beachwear συλλογής στην Ελλάδα Courtesy of Karl Lagerfeld

Η Karl Lagerfeld παρουσιάζει την global Summer 2022 beachwear καμπάνια βάζοντας το ελληνικό φως σε πρώτο πλάνο. To creative team του οίκου βρέθηκε τον Μάϊο στην Αθήνα για την φωτογράφηση της φετινής beachwear συλλογής. Η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και έχει ως πρωταγωνιστές μοντέλα από την εγχώρια showbiz.

Η social media campaign έκανε launch μέσω του IG λογαριασμό των 6 εκατομμυρίων ακολούθων του οίκου και στη συνέχεια μέσα από τα accounts των πρωταγωνιστών της.

Karl Lagerfeld | Ο oίκος φωτογραφίζει την παγκόσμια καμπάνια της beachwear συλλογής στην Ελλάδα

Εστιάζοντας στα essential vacation styles, τα τρία μοντέλα-influencers Χαρά Παππά, Emmanuel Elozieuwa και Σπυρούλα Kaizer, που συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό μέσω του GNTM, μας ταξιδεύουν σε καλοκαιρινούς προορισμούς, με τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη να απαθανατίζει το απόλυτο seductive island vibe.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Η συλλογή αποτελείται από κομμάτια με bold χαρακτήρα, κάποια έχουν zebra prints ή tie-dye τελείωμα και άλλα subtle glitter στοιχεία. Μοτίβα που συμπληρώνουν iconic Karl logo tops, καφτάνια, bucket hats και αξεσουάρ. Η Χαρά και η Σπυρούλα φοράνε bikini και ολόσωμα με διαφορετικές λεπτομέρειες και κοψίματα, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα από διαχρονικά κομμάτια.

Courtesy of Karl Lagerfeld

Οι χαρακτηριστικές πλισέ φούστες και τα αέρινα φορέματα συνδυάζονται με διαφανείς λεπτομέρειές και statement σκουλαρίκια. Τα αγαπημένα χρώματα του Karl Lagerfeld, το άσπρο και το μαύρο, αποτελούν την πρόταση για αυτή την σεζόν. Ο Emmanuel φοράει κλασσικά polo, μαγιό, boardshorts, ελαφριά t-shirts και branded jockey hats, που κρύβουν ένα unexpected neon twist. Την καμπάνια ολοκλήρωσαν οι Karl Lagerfeld πετσέτες, τα monogram visors και οι ψάθινες τσάντες.

Την συλλογή θα βρείτε στα iconworld.gr, midway.gr, nisidressroom.gr, r-shop.gr, duomo.gr και στα καταστήματα Attica Golden Hall και City Link.

Credits: photographer Yiorgos Kaplanidis, stylist Vina Neofotistou, make-up and hair Elena Stavropoulou, videographer Artemis Polemi.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ