Follow us

Στη γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη ανακαλύψαμε το ιδανικό μάξι φόρεμα για stylish εμφανίσεις

Το Marks & Spencer φόρεμα που δεν θα σταματήσεις να φοράς φέτος το καλοκαίρι.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Τα φορέματα έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού. Είναι τόσο άνετα και άλλο τόσο δροσερά, ενώ προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους αβίαστης κομψότητας. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, με σανδάλια αλλά και ψηλοτάκουνα, είναι η go to επιλογή κάθε γυναίκας. Για αυτούς τους λόγους και τα προτιμούν οι πιο κομψές fashionistas ανά τον κόσμο με τις Παριζιάνες να εμπιστεύονται κυρίως το λευκό και τα L.A girls το crochet. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για ένα εξαιρετικά ευέλικτο φόρεμα, που έχει απολύτως προσιτή τιμή και θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε στιλιστικό δίλημμα ''τι να φορέσω''. Ο λόγος για το Marks & Spencer φόρεμα που επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της η Ελένη Μενεγάκη.

Summer Dress | Το φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδιαμφισβήτητα ένα άκρως θηλυκό στιλ και μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα. Κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της έχει φορέσει σχεδόν κάθε σχέδιο με κάθε πιθανό συνδυασμό. Αυτή τη φορά, όμως, εμπιστεύθηκε ένα διαχρονικό φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή της Marks & Spencer, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και κατά επέκταση στις εμφανίσεις σου.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram, πρόκειται για ένα αέρινο μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι και off shoulders σχέδιο. Φέρει ένα ιδιαίτερο μοτίβο στα χρώματα του καλοκαιριού, το λευκό και το γαλάζιο. Η Ελένη Μενεγάκη για να δώσει περισσότερη έμφαση στη μέση της πρόσθεσε και μία φαρδιά λευκή ζώνη αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της, ένα τρικ που χρησιμοποιούν οι celebrities.

Loading...

Το σχέδιο είναι ευέλικτο, άνετο και κολακεύει κάθε σωματότυπο, ενώ μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual όσο και επίσημες περιστάσεις. Βρες παρόμοια παρακάτω.

Φλοράλ εμπριμέ φόρεμα, Marks & Spencer

Φλοράλ εμπριμέ φόρεμα, Marks & Spencer

Φλοράλ εμπριμέ φόρεμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ