Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πώς να φορέσεις ένα βραδινό φόρεμα με sneakers

Ο στιλιστικός συνδυασμός που θα σε κρατήσει άνετη και stylish.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πειραματίζεται συνεχώς με το στιλ της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο ''Rouk Zouk'' δημιουργώντας σύνολα, που θα μπορούσε να φορέσει η κάθε μία μας σε day to night looks. Στα τελευταία της outfits βλέπουμε casual κομμάτια να συνδυάζονται με πιο fancy και το αποτέλεσμα δεν περνάει απαρατήρητο, ενώ καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Το ίδιο συνέβη και με πρόσφατη εμφάνισή της, στην οποία θα βρεις τον ιδανικό στιλιστικό συνδυασμό για να είσαι πάντα άνετη και κομψή στις βραδινές εξόδους σου. Δύο φαινομενικά αταίριαστα κομμάτια συνδυάζονται στο πιο hot look.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε τα αθλητικά παπούτσια με βραδινό φόρεμα και το look θα το αντιγράψουμε και εμείς

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία από το τηλεοπτικό πλατό του ''Rouk Zouk''. Την προσοχή μας κέρδισε δικαιωματικά το σύνολό της. Όπως θα δεις, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό μαύρο μάξι φόρεμα με cut out κάτω από το μπούστο και εκκεντρικό άνοιγμα στα πόδια. Για να εξισορροπήσει τον βραδινό χαρακτήρα του, η ίδια συνδύασε το φόρεμά της με μαύρα sneakers.

Loading...

Το look της είναι ιδανικό για μία βραδινή έξοδο, όπου χρειάζεσαι άνεση για να χορεύεις όλο το βράδυ ή για να περπατάς στα σοκάκια του νησιού. Εμπιστεύσου τον στιλιστικό συνδυασμό της Ζέτας Μακρυπούλια και αναβάθμισε το βραδινό σου look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ