Follow us

To Grace Atelier υποδέχεται την καλοκαιρινή συλλογή "Bandana"

Ανακάλυψε τη συλλογή που τα κομμάτια της θα φοράς όλο το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
adadd

Το pop-up κατάστημα του οίκου Grace Atelier, κλείνει έξι μήνες λειτουργίας και υποδέχεται την ανανεωμένη συλλογή "Bandana" με το χαρακτηριστικό Bandana House Print.

To Grace Atelier υποδέχεται την καλοκαιρινή συλλογή "Bandana"

Η συλλογή περιλαμβάνει tailored shorts, girly φούστες, western πουκάμισα, ολόσωμα φορμάκια και oversized jackets, πάντα με το μοναδικό στιλ του Grace Atelier και την εξαιρετική του ποιότητα. Τα υφάσματα της συλλογής είναι διαφορετικά μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν την ιδανική σιλουέτα: από ανάλαφρη βαμβακερή ποπλίνα μέχρι πολύχρωμα τζιν και σατέν με διακριτική γυαλάδα, το κάθε ύφασμα έχει βρει την ιδανική του θέση, ώστε να σε κολακεύει απόλυτα.

sds


Παιχνιδιάρικη, super cool και άκρως καλοκαιρινή αυτή η συλλογή δεν θα την αποχωριστείς για πολλά καλοκαίρια.
fsfs

Μη διστάσεις να τα φορέσεις μαζί για το απόλυτο total statement look ή συνδυάστε ένα Bandana κομμάτι με ουδέτερα basics για ένα πιο χαλαρό αποτέλεσμα.

sdfsdf

Ιδανικά για τις πρωινες εμφανίσεις με φλατ σανδάλια αλλά και βραδινές σου με ψηλά πέδιλα και μικρά τσαντάκια. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι key-piece της γκαρνταρόμπας σου.

sfsdf


Τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο pop-up κατάστημα Ολυμπιονικών 220, Ν. Ψυχικό ή ηλεκτρονικά στο www.graceatelier.world.com
sfsfsf

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ