Follow us

Enzzo | Το brand με τα day to night essentials που έρχεται να κάνει refresh στην γκαρνταρόμπα μας

Το ελληνικό brand που κατάφερε να μετατρέψει το όνομά του σε τάση.

MissBloom TEAM
enzzo

Σαν ανάλαφρο καλοκαιρινό αεράκι που σε κάνει να κλείνεις τα μάτια σου και να ταξιδεύεις. Σαν την show-stopper παρουσία που θα σε κάνει να γυρίσεις το κεφάλι σου και να την θαυμάσεις. Σαν την χαρά της ζωής με τον bubbling χαρακτήρα και την σαγηνευτική προσωπικότητα που σου φτιάχνει το κέφι. Αυτή είναι η νέα γυναίκα. Και με το νέα δεν αναφερόμαστε στην ηλικία.

Η νέα γυναίκα δεν ακολουθεί στερεότυπα, δεν προσπαθεί να χωρέσει σε ρούχα, δεν φοβάται την κυτταρίτιδα και τα παραπάνω κιλά, δοκιμάζει, τσαλακώνεται, μετατρέπει τις ατέλειες της σε πλεονέκτημα, ζει. Μια εκρηκτική προσωπικότητα που δεν μοιάζει σε τίποτα με… την παλιά γυναίκα. Παλιά, οι οίκοι μόδας και τα fashion brands την έντυναν, σήμερα εμπνέονται από αυτή και την αναδεικνύουν. Και μέσα σε αυτά, τα καινοτόμα και σύγχρονα brands που σέβονται τη γυναικεία φιγούρα, αλλά και κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά, είναι και η Enzzo.

Enzzo | Το brand με τα day to night essentials που έρχεται να κάνει refresh στην γκαρνταρόμπα μας

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια της Enzzo, εδώ.

Το on-duty και off-duty brand

Η Enzzo δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει refresh στην ντουλάπα και τη νοοτροπία μας. Γι΄αυτή δεν υπάρχουν πρωινά και βραδινά ρούχα, μόνο έξυπνοι συνδυασμοί που λειτουργούν μέσα στην τρελή καθημερινότητα της σύγχρονης, πολυάσχολης γυναίκας. Everyday διαχρονικά essentials κάνουν mix&match με την τελευταία τάση της μόδας και του street style, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ταυτότητα που δεν αντιγράφεται. Outfits που με ένα απλό twist στο styling μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι και το wine bar. Μίνιμαλ και statement, θηλυκά και δυναμικά, αλλά ποτέ βασικά.

enzzo

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια της Enzzo, εδώ.

Για young souls only!

Και όπως προείπαμε, με το young δεν αναφερόμαστε στην ηλικία, αλλά στον τύπο. Η Enzzo εμπνέεται και εμπνέει τις fun προσωπικότητες που λατρεύουν να δημιουργούν μέσα από τις στιλιστικές τους επιλογές και να ξεχωρίζουν, χωρίς προσπάθεια. Γιατί το ανεπιτήδευτα κομψό είναι και πάλι τάση. Με έμφαση στις chic μονοχρωμίες αλλά και στα joyful prints, αντλώντας έμπνευση από τις καθαρές γραμμές που αγκαλιάζουν κάθε γυναικείο σώμα, παίζοντας με την glam αισθητική και με τα statement κομμάτια που κλέβουν το μάτι και επενδύοντας στην ελληνική ποιότητα και παραγωγή, η Enzzo βάζει μια chic πινελιά στο all-day styling και δίνει λύσεις για το καθημερινό ντύσιμο, για τον γάμο, τη βάπτιση, το γραφείο, το club, ακόμα και το σπίτι.

Φιλοσοφία της, να αποκτήσει το στυλ χαρακτήρα…

enzzo

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια της Enzzo, εδώ.

Το brand που έκανε το όνομά του τάση

Αναμειγνύοντας στοιχεία της δικής του ταυτότητας (κλάση, διαχρονικότητα, ποιότητα στην ύλη και κομψότητα) με τα πιο hot trend της κάθε εποχής, η Enzzo κατάφερε να δημιουργήσει την δική της τάση. Ένα mix ποιοτικού κλασικού με μερικές δόσεις αναπάντεχου. Ένα κοκτέιλ μόδας με την τέλεια ισορροπία. Η ξεκάθαρη απάντηση στο αιώνιο ερώτημα του "τι θα φορέσω σήμερα”.

So, Enzzo it is.

enzzo

Ανακαλύψτε όλα τα σχέδια της Enzzo, εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ