Follow us

Η Σία Κοσιώνη με το look που θα μπορούσες να υιοθετήσεις κι εσύ σε ένα καλοκαιρινό gala party

H Σία Κοσιώνη και ο σύζυγός της, Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ήταν καλεσμένοι στο φιλανθρωπικό δείπνο για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

MissBloom TEAM
Η Σία Κοσιώνη με το look που θα μπορούσες να υιοθετήσεις κι εσύ σε ένα καλοκαιρινό gala party NDP

Μία βραδιά αφιερωμένη στον σκοπό της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του μουσικού συνθέτη και παραγωγού Desmond Child για τον "ιερό" αυτό σκοπό. Στο φιλανθρωπικό δείπνο που έλαβε χώρα στο μουσείο λίγο πριν τη συναυλία "Desmond Child Rocks the Parthenon" τη Δευτέρα 27/06 το βράδυ, έδωσαν το παρών ο Child και όσοι καλλιτέχνες μοιράστηκαν μαζί του σκηνή όπως ο Alice Cooper, η Rita Wilson, ο Σάκης Ρουβάς κ.ά, αλλά κι επιφανείς καλεσμένοι της πολιτιστικής, επιχειρηματικής και πολιτικής ζωής της χώρας. Ανάμεσά τους, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε μ' ένα chic σύνολο ιδανικό για την περίσταση ενός καλοκαιρινού gala - δείπνου. Στο look της συνδύασε ένα halterneck αμάνικο ριμπ πλεκτό τοπ και ασορτί πλισέ μίντι φούστα σε nude απόχρωση, που είχε συνδυάσει μ' ένα ζευγάρι metallic χρυσά πέδιλα. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μία φαρδιά ζώνη στη μέση, χρυσά βραχιόλια και κρεμαστά σκουλαρίκια με κρυστάλλους, ενώ κρατούσε ένα φάκελο σε nude απόχρωση.

Το κομψό look της Σίας Κοσιώνη εκπροσωπεί άριστα μία τάση που είδαμε να εμπιστεύονται διαρκώς οι insiders της μόδας την περσινή χρονιά: τα knit co-ord σετ. Το τοπ και η φούστα στο σετ δημιουργούν την εντύπωση ενός ενιαίου συνόλου, ενός φορέματος δηλαδή, ενώ η προσθήκη της ζώνης στη μέση έρχεται να τονίσει και να αναδείξει τη σιλουέτα της παρουσιάστριας.

Η Σία Κοσιώνη με το look που θα μπορούσες να υιοθετήσεις κι εσύ σε ένα καλοκαιρινό gala party

Πηγή Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ