Follow us

It’s Now Cool x Yamamay | Η capsule συλλογή που θα φέρει το αυστραλιανό lifestyle στις εμφανίσεις σου

Η δημιουργική συνεργασία της It’s Now Cool με τη Yamamay περιλαμβάνει τα πιο cool γυναικεία, ανδρικά και παιδικά σχέδια.

MissBloom TEAM
It’s Now Cool x Yamamay | Η capsule συλλογή που θα φέρει το αυστραλιανό lifestyle στις εμφανίσεις σου Courtesy of Yamamay

H Josie Clough, φωτογράφος με όραμα και ιδιοκτήτρια - creative director του It's Now Cool, μαζί με την ομάδα της Yamamay σχεδίασαν μια συλλογή κάψουλα από μαγιό και beachwear για να μεταφέρουν το αυστραλιανό καλοκαιρινό life style στις ακτές της Μεσογείου.

It’s Now Cool x Yamamay | Η capsule συλλογή που θα φέρει το αυστραλιανό lifestyle στις εμφανίσεις σου

H It's Now Cool με έδρα την Αυστραλία διαθέτει την αισθητική μόδας στην άμμο, του μεγαλύτερου νησιού του κόσμου. Αυτή η χαρακτηριστική αισθητική οδήγησε στη δημιουργία της απίστευτης It's Now Cool x Yamamay συλλογής που χαρακτηρίζεται από πολυτελή κατασκευή και μοναδική εφαρμογή.

Τα χρώματα εμπνέονται από τις αυστραλιανές παραλίες και περιλαμβάνουν τέτοιες λεπτομέρειες, ώστε να κρατήσουν την οικογένεια ευτυχισμένη όλη μέρα στην παραλία, είτε πρόκειται για την Ιταλία είτε για την Αυστραλία! Με ιδιαίτερα και φωτεινά tie&dye, pool blue zebra, μοτίβα φοίνικα και χρωματικές πινελιές αντιθέσεων.

Courtesy of Yamamay

Η συλλογή αποτελείται από: 4 γυναικεία μαγιό για γυναίκες σε tie&dye και zebra, ένα κοριτσίστικο tie&dye, 2 ανδρικά μαγιό. σορτς για άνδρες και ένα αγορίστικο μαγιό, με ασορτί T-Shirts.

Courtesy of Yamamay

''Αυτή η συλλογή είναι μια πραγματική ματιά στο πνεύμα του αυστραλιανού καλοκαιριού. Είναι διασκεδαστική, φωτεινή και υπάρχουν μικρές πινελιές απροσδόκητων εκπλήξεων που κάνουν αυτά τα κομμάτια εξαιρετικά διασκεδαστικά για όλη την οικογένεια'', αναφέρει η Josie Clough, Creative Director & Founder It’s Now Cool

''Ζητήσαμε από την Josie να σχεδιάσει μια capsule συλλογή για τη Yamamay, μιας και επιθυμούσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πρωτότυπο προϊόν, εμπνευσμένο από το καλοκαίρι, τις παραλίες και τις ατμόσφαιρες αυτής της όμορφης χώρας με τις χιλιάδες πτυχές και το συνώνυμο της ελευθερίας'', σημειώνει ο Gianluigi Cimmino, CEO της Yamamay και της Carpisa

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.itsnowcool.com, στο www.yamamay.com και στα καταστήματα Yamamay.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ