Θέλεις να ετοιμάζεσαι γρήγορα κάθε πρωί; Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει το πιο έξυπνο styling trick

Η Μαρία Ηλιάκη ακολούθησε τις τάσεις της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ερώτηση "Τι θα βάλω σήμερα" είναι μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες στην καθημερινότητά μας. Η δημιουργία ενός look που θα μας κάνει να νιώθουμε άνεση και κομψότητα στη διάρκεια της ημέρας δεν είναι πάντα μία εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τάσεις της μόδας που μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας. Μία από αυτές υιοθέτησε πρόσφατα και η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια ακολούθησε το παράδειγμα των fashion influencers που έχουν δείξει την προτίμηση τους στα co-ords και δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε ένα twin set που είναι δημιουργία του ελληνικού brand 'ALE και αποτελείται από μία ψηλόμεση εμπριμέ παντελόνα σε loose γραμμή και ένα crop top ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που δένει γύρω από τη μέση. Η Μαρία Ηλιάκη ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό look της με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε λευκή απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου κάποια co-ords; Αρχικά, πρόκειται να κάνουν το ντύσιμο της καθημερινότητας μία πιο εύκολη διαδικασία, αφού αρκεί να συνδυάσεις το twin set σου με ένα ζευγάρι σανδάλια, sneakers ή εσπαντρίγιες και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα με το styling.

Extra Tip: Τα co-ords είναι επίσης μία πολύ έξυπνη επιλογή και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά, συνεπώς έχεις περισσότερους συνδυασμούς με ελάχιστα κομμάτια.

Το summer look της Μαρίας Ηλιάκη

Get the Look

Crop top με δέσιμο 'ALE

Εμπριμέ παντελόνα 'ALE