Follow us

Οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία έχουν κληρονομήσει το κομψό και προσιτό στιλ της μητέρας τους, βασίλισσας Letizia

Φορούν Mango και Zara, ενώ η go to επιλογή τους στα καλοκαιρινά υποδήματα είναι αγαπημένες εσπαντρίγιες της βασίλισσας Letizia.

MissBloom TEAM
Οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία έχουν κληρονομήσει το κομψό και προσιτό στιλ της μαμά τους, βασίλισσας LetiziaΣ Splash/Ideal Images

Οι νεαρές πριγκίπισσες των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο όσο μεγαλώνουν τόσο κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Τύπου. Τα βλέμματα πριν λίγο καιρό είχαν επικεντρωθεί πάνω στην πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας, η οποία γιόρτασε τα 18α γενέθλια της και φόρεσε για πρώτη φορά σε επίσημη εμφάνισή της τιάρα. Τώρα το ενδιαφέρον βρίσκεται στις νεαρές πριγκίπισσες της Ισπανίας, οι οποίες σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Πρόκειται για την Λεονόρ, διάδοχο του ισπανικού θρόνου, και την αδερφή της Σοφία, κόρες του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας. Οι δύο τους έβαλαν φωτιά στα φλας των φωτογράφων στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση χωρίς τους γονείς τους και το στιλιστικό ραντάρ της fashion κοινότητας ανέλυσε τα looks τους.

Οι νεαρές πριγκίπισσες της Ισπανίας πήραν το κομψό στιλ της μητέρας τους

Η πριγκίπισσα Λεονόρ και η πριγκίπισσα Σοφία επισκέφτηκαν το μουσείο Salvador Dalli, που είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του μεγάλου Ισπανού καλλιτέχνη. Οι δύο τους απασχόλησαν ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις τους. Η πριγκίπισσα Λεονόρ επέλεξε ένα Mango μίντι εμπριμέ φόρεμα το οποίο συνδύασε με nude εσπαντρίγιες από το brand mint&rose. Η μικρή αδερφή της, η πριγκίπισσα Σοφία, επέλεξε και εκείνη την ιδια στιλιστική συνταγή. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και μανίκι, αέρινη σιλουέτα και διάτρητο σχέδιο σε nude αποχρώσεις. Εκείνη ολοκλήρωσε το look της με χαμηλές εσπαντρίγιες με διχρωμία μαύρου και λευκού, που ταίριαζε απολύτως με το φόρεμά της.

Οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία έχουν κληρονομήσει το κομψό και προσιτό στιλ της μητέρας τους, βασίλισσας Letizia

Οι κόρες της βασίλισσας Letizia φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει το κομψό και προσιτό στιλ της μητέρας του, βασίλισσας Letizia. Για τις εμφανίσεις της βασίλισσας της Ισπανίας έχουμε μιλήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν. Η ίδια εμπιστεύεται προσιτά brands, όπως Mango, Zara και Massimo Dutti, ενώ οι εσπαντρίγιες της είναι το καλοκαιρινό υπόδημα που ολοκληρώνουν τα casual chic outfits της. Η ίδια μοιράζει στιλιστική έμπνευση και αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μία περιουσία για να είσαι stylish.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ