Follow us

Πώς θα φορέσεις το καφτάνι στην πόλη σαν πραγματική fashion insider

Το μυστικό για άψογα looks με καφτάνι που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη.

Ετοιμάζεις βαλίτσα; | Τα καφτάνια που δεν πρέπει να λείπουν από τα beach looks των διακοπών σου Splash/Ideal Images

Το καφτάνι βρίσκει κάθε χρόνο τη θέση του στα beach looks μας, στις διακοπές και τις αρκετά casual εμφανίσεις μας. Παρ' όλα αυτά, φέτος θα τα φορέσουμε και στην πόλη, καθώς ο πλούσιος ανατολίτικος αέρας τους και η δροσερή σιλουέτα τους είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά outfits μας.

Το καφτάνι φοριέται και στην πόλη | Οι προτάσεις των fashionistas

Το μυστικό για να φορέσεις σαν πραγματική fashionista τα καφτάνια στην πόλη, πέρα από την παραλία και τις διακοπές, είναι οι συνδυασμοί των αξεσουάρ. Έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο για τη δυναμική τους, αφού μπορούν να προσθέσουν πολλά ακόμα και στο πιο casual look, πόσο μάλλον σε ένα καφτάνι. Δίνουν ένταση, χαρακτήρα και πολυτέλεια, ολοκληρώνουν το ύφος του look, είναι η τελική πινελιά που αναδεικνύει την εμφάνιση. Για αυτό και σε σύνιλα με πρωταγωνιστή το καφτάνι οι fashionistas επενδύουν σε μεγάλο βαθμό πάνω τους.

Σύμφωνα με τα looks τους μπορείς να συνδυάσεις πολυτελή αξεσουάρ με τα καφτάνια αναβαθμίζοντας την εμφάνιση τους. Δερμάτινες τσάντες χειρός με μεταλλικές λεπτομέρειες, ψηλοτάκουνα, όπως mules, μινιμαλιστικά πέδιλα αλλά και slingbacks, statement κοσμήματα, oversized δραματικά γυαλιά ηλίου, φουλάρια και καπέλα δίνουν το παρών σε αυτά τα looks και το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο. Φυσικά μπορείς να κρατήσεις και την raffia tote τσάντα, όπως επίσης και να φορέσεις τα αγαπημένα σου φλατ σανδάλια. Φρόντισε απλά να δώσεις περισσότερο ''city style'' μέσω των παραπάνω αξεσουάρ. Μάλιστα, πολλές fashionistas συνδυάζουν στα σύνολα τους και διάφορες τάσεις, όπως τα clogs, που θα δεις παρακάτω.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα street looks τους με καφτάνια, που θα σου δώσουν έμπνευση και θα σε πείσουν να τα φορέσεις άμεσα και στην πόλη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ