6 items που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις για να εντυπωσιάσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Η επιτυχία των καλοκαιρινών looks σου θα έχει την υπογραφή του brand Rococo.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι ο όρος που μπορεί να ενθουσιάσει κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και το προσεγμένο στιλ. Είναι η περίοδος του χρόνου που η ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του ντυσίματός μας γίνεται προτεραιότητα. Ο λόγος για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν και είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις όλα τα ρούχα που λείπουν από τη συλλογή σου.

Ως fashionistas που επιθυμούν να επενδύουν σε ρούχα που συνδυάζουν ποιότητα και υψηλή αισθητική, επιλέγουμε προσεκτικά τα brands από τα οποία θα κάνουμε τις αγορές μας. Η αμιγώς ελληνική εταιρεία ένδυσης Rococo που δραστηριοποιείται στον χώρος της μόδας από το 1977 είναι σίγουρα ο απόλυτος προορισμός για shopping, γενικώς αλλά και την περίοδο των εκπτώσεων.

Το brand που αγαπά τη γυναίκα και επιθυμεί να την κάνει να αισθάνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, εδώ και χρόνια δημιουργεί ρούχα ελληνικής παραγωγής με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και υψηλά στάνταρ σε πρώτη ύλη και κατασκευή. Συνεπώς, οι συλλογές του brand Rococo προσφέρουν ρούχα που είναι διαχρονικά και σε ποιότητα που διαρκεί στον χρόνο.

Όσον αφορά στις αγορές που αξίζει να κάνεις την περίοδο των εκπτώσεων, αρκετά σημαντικό είναι να δημιουργήσεις μία λίστα με όλα τα ρούχα που θα χρειαστείς το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, εάν έχουν φτάσει στα χέρια σου προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις, το μίνι φόρεμα με παγιέτες είναι μία πολύ κομψή επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα παντελόνι με παγιέτες, μία μεταξωτή αμάνικη τουνίκ ή ένα μακρύ σακάκι με παγιέτες, τα οποία μπορείς να φορέσεις με διαφορετικό styling. Μία λευκή αέρινη πουκαμίσα επίσης είναι must have τόσο για την πόλη όσο και το νησί, την οποία μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με το στιλ σου. Τελευταίο, αλλά εξίσου απαραίτητο κομμάτι είναι ένα λευκό σακάκι. Γιατί να το αποκτήσεις; Αρχικά, ταιριάζει με τα πάντα, είναι απαραίτητο για όλο τον χρόνο, μπορείς να το φορέσεις στο νησί εάν φυσάει αλλά και στα πρώτα office looks του φθινοπώρου.

Ανακάλυψε περισσότερα στο www.rococo.gr, Facebook rococo.gr και στο Instagram @rococo_official

Editor's Picks

Μαντό από δαντέλα, Rococo.gr

Μακριά μεταξωτή πουκαμίσα με κοψίματα, Rococo.gr

Φόρεμα με φτερά μαραμπού και αφαιρούμενα μανίκια από οργάντζα, Rococo.gr

Σακάκι σταυρωτό με μυτερό πέτο Rococo.gr

Τουνίκ μεταξωτή αμάνικη, ασύμμετρη με κρουαζέ δέσιμο Rococo.gr

Σακάκι μακρύ με παγιέτες και ένα κουμπί  Rococo.gr