Follow us

Let the Party begin | Η καλοκαιρινή καμπάνια της Pink Woman σε βάζει σε party mood

Φέτος δύσκολα θα πεις "όχι" στη διασκέδαση, οπότε η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να είναι έτοιμη!

MissBloom TEAM
pink

Αυτό το καλοκαίρι η Pink Woman διοργανώνει το απόλυτο Beach Party, το οποίο ζωντανεύει μέσα από το φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού. Με το σύνθημα "Let the Party begin”, η Pink Woman μοιράζεται το ίδιο all day beach party mood που έχει κατακλύσει και σένα – και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις για κάθε περίσταση.

Let the Party begin | Η καλοκαιρινή καμπάνια της Pink Woman σε βάζει σε party mood

Λίγο ο καλός καιρός, λίγο η θάλασσα, λίγο – ή μάλλον πολύ – η συσσωρευμένη διάθεση για πάρτι, κάτι μας λέει ότι φέτος δύσκολα θα πεις "όχι" σε πρόταση για διασκέδαση. Για αυτό και η γκαρνταρόμπα σου πρέπει να είναι έτοιμη με outfits που θα τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε νυχτερινή σου εμφάνιση -και όχι μόνο.

Κλασικά denim σορτς για τα αγαπημένα σου beach bars, εντυπωσιακά μαγιό, hot φορέματα με μεγάλες αντοχές στο ξενύχτι και twin sets που ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στο flashy και το casual, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Πρόσθεσε σε αυτά και τα must-have tops της σεζόν και έχεις στη διάθεσή σου όλα τα κομμάτια του παζλ των καλοκαιρινών σου looks.

pink

Ανακάλυψε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν σε όλα τα καταστήματα Pink Woman και το eshop www.pinkwoman.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ