Follow us

Η SS22 συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου Moschino θα κάνει κάθε εμφάνισή σου statement

Το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού έρχεται σε μοναδικά σχέδια από τον οίκο Moschino.

MissBloom TEAM
Moschino SS'22 γυαλιά ηλίου

Το απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022 είναι δίχως αμφιβολία τα γυαλιά ηλίου και η νέα συλλογή του οίκου Moschino θα ενθουσιάσει κάθε fashion lover.

Ξεκινώντας από τα παιχνιδιάρικα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιά από έντονο ασετάτ με το λογότυπο Moschino να κοσμεί ανάγλυφο τους βραχίονες, ξέρεις τι θα βάλεις πρώτο στη συλλογή σου με αξεσουάρ. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε μαύρο με γκρι φακούς, φούξια με γκρι φακούς, σε γαλάζιο με γκρι φακούς, σε ροζ με γκρι φακούς και σε σομόν με γκρι φακούς.

Η SS22 συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου Moschino θα κάνει κάθε εμφάνισή σου statement

Τα Bold Logo είναι γυαλιά ηλίου με εξαιρετικά στιλάτη, υπερμεγέθη φόρμα από ασετάτ με αυστηρό γραμμικό σχεδιασμό στο πάνω της μέρος και το λογότυπο Moschino με έντονα μεταλλικά γράμματα στους βραχίονες. Θα το βρεις σε μαύρο με κίτρινους ντεγκραντέ φακούς και μαύρο με γκρι φακούς.

moschino ss22

Τα τολμηρά υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε οβάλ σχήμα από ασετάτ, με απροσδόκητα θηλυκό χαρακτήρα και το λογότυπο Moschino με έντονα μεταλλικά γράμματα στους βραχίονες είναι επίσης άκρως εντυπωσιακά. Θα τα βρεις σε μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό ροζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό πράσινο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, γαλακτερό σομόν με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

moschino ss22

Τα "Teddy Bear" γυαλιά ηλίου είναι unisex. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ελαφριά μάσκα χωρίς περίγραμμα με τη μεταλλική λεπτομέρεια Teddy Bear στα πλαϊνά, ως απροσδόκητη δήλωση μόδας. Θα τα βρεις σε χρυσό με μαύρα ακροβραχιόνια και γκρι φακούς ή χρυσό με ακροβραχιόνια σε ταρταρούγα και πράσινους ντεγκραντέ φακούς.

moschino ss22

Τα γυαλιά ηλίου σε θηλυκή φόρμα "cat eye" με τη μεταλλική λεπτομέρεια Teddy Bear στους βραχίονες, ως παιχνιδιάρικη νότα στον προχωρημένο σχεδιασμό, είναι μια ακόμα επιλογή που ξεχωρίζει. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται σε μαύρο/ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/κίτρινο/ροζ με γκρι/ώχρα ντεγκραντέ φακούς, μαύρο/ροζ/λευκό με γκρι/ροζ ντεγκραντέ φακούς και μαύρο/πράσινο/βιολετί με καφέ/πράσινους φακούς.

moschino ss22

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ