Follow us

Tα ωραιότερα street style looks από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Οι insiders της μόδας σε πολύ δυνατές εμφανίσεις.

Tα ωραιότερα street style looks από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι Splash News / Ideal Images

Στο Παρίσι λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής με τη συμμετοχή κορυφαίων οίκων της haute couture όπως η Chanel, o Dior, o Balenciaga, ο Schiaparelli κ.ά. Τα κορυφαία αυτά maisons δεν θα μπορούσαν παρά να συγκεντρώσουν στα shows τους και τους "κορυφαίους" καλεσμένους: celebrities, insiders της μόδας, εκπρόσωποι του Τύπου, content creators, μοντέλα και άνθρωποι της βιομηχανίας. Το μωσαϊκό αυτό από πρόσωπα που εκπροσωπούν ή ασχολούνται με τη μόδα έχει, βεβαίως, ως αποτέλεσμα και μία μεγάλη ποικιλία από street style looks.

Οι δρόμοι του Παρισιού μεταμορφώθηκαν σ' ένα τεράστιο catwalk από το οποίο δεν έλειψαν οι stylish ιδέες. Από casual chic και relaxed εμφανίσεις μέχρι λαμπερά βραδινά σύνολα και εκκεντρικά outfits, οι guests της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής είχαν πολλά ενδιαφέροντα να δηλώσουν για το στιλ της εποχής:

- Τα jeans, ιδίως αυτά σε baggy γραμμές όπως και οι εκδοχές του σε "καμπάνα", φορέθηκαν πολύ. Ο "πολύ Γαλλικός", μάλιστα, συνδυασμός τους με tweed σακάκια εμφανίστηκε αρκετές φορές στα looks των fashionistas.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ