Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει την πιο ωραία συλλογή από μαγιό | Τα μπικίνι και ολόσωμα που ξεχωρίσαμε

Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε τα αγαπημένα της μαγιό από τη νέα συλλογή της Yamamay.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι έχει φτάσει μέχρι να τελειοποιήσουμε τη βαλίτσα των διακοπών, ο βασικός στόχος κάθε γυναίκας είναι να εμπλουτίσει τη συλλογή της με τον πρωταγωνιστή της σεζόν, δηλαδή τα μαγιό. Μπικίνι και ολόσωμα, τα μαγιό είναι ο leader της πιο cool εποχής του χρόνου και εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή μας στην παραλία. Φέτος μάλιστα, οι τάσεις της μόδας στα μαγιό είναι τόσο πολλές και τόσο ενδιαφέρουσες που είναι δεδομένο πως θα βρεις τα σχέδια που ταιριάζουν στο στιλ σου. Η Κλέλια Ανδριολάτου μάλιστα έχει να σου κάνει κάποιες πολύ κομψές προτάσεις.

Η ηθοποιός που ξεχωρίζει με το girly στιλ της αγαπά το καλοκαίρι και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της στα social media και συγκεκριμένα το Instagram. Κάνοντας scroll down στο προφίλ της, παρατηρήσαμε πως έχει μία πλούσια συλλογή από μαγιό, η οποία αποτελείται τόσο από διαχρονικά σχέδια όσο και από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Για παράδειγμα, ένα από τα στιλ μαγιό που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου είναι το μαύρο μπικίνι. Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε το δικό της αγαπημένο μπικίνι από τη νέα συλλογή της Yamamay. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για το μαύρο ολόσωμο μαγιό με την ηθοποιό να επιλέξει ένα Yamamay ολόσωμο μαγιό με cut-outs που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτό το καλοκαίρι. Τα ολόσωμα μαγιό σε floral και tropical μοτίβα είναι επίσης must have, ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου ξεχώρισε και το πιο girly floral μπικίνι από τη Yamamay.

Τα μαγιό της Κλέλιας Ανδριολάτου

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the Look

Floral bikini top Yamamay

Floral bikini bottom Yamamay

Bikini top Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Μαύρο ολόσωμο μαγιό Yamamay

Ολόσωμο μαγιό Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ