Follow us

Η Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

H Louis Vuitton αποκαλύπτει τις νέες εκδοχές της συλλογής Capucines επιλέγοντας τη Μαρία- Ολυμπία ως το πρόσωπο που θα τις εκπροσωπήσει.

MissBloom TEAM
Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ Courtesy of Louis Vuitton

Η τσάντα Capucines αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της άριστης δεξιοτεχνίας του οίκου Louis Vuitton και έχει αποκτήσει σταθερή παρουσία στην γκαρνταρόμπα των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Πήρε το όνομά της από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ο οίκος στο Παρίσι, στην οδό Neuve-des-Capucines, και σεζόν τη σεζόν από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στις συλλογές του, το 2013, επιστρέφει σε διάφορες παραλλαγές, διατηρώντας ωστόσο άθικτη την αρχιτεκτονική της δομή. Η διαχρονική αυτή τσάντα Louis Vuitton αποκαλύπτεται τώρα σε νέα σχέδια και ο οίκος επιλέγει ως πρόσωπο της καμπάνιας για την κυκλοφορία τους, τη Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ.

Στο σημείωμα που συνοδεύει την αποκάλυψη της νέας καμπάνιας, η Louis Vuitton αναφέρεται στη Μαρία - Ολυμπία ως "μία φίλη του οίκου, η οποία ενσαρκώνει τη φρεσκάδα και τη σοφιστικέ κομψότητα των πρόσφατων σχεδίων της Capucines". Στην καμπάνια, η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ που έχει κερδίσει τον τίτλο του style icon ανάμεσα στις σοσιαλιτέ της γενιά της και περιστασιακά έχει ποζάρει ως μοντέλο για πολυτελή brands, φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου κρατώντας τις νέες Capucines και φορώντας δημιουργίες του οίκου όπως slingback γόβες, αθλητικά, ένα tweed φόρεμα κι ένα εμπριμέ κοστούμι.

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ