Τα 10 Hero Pieces των διακοπών

Στην καλοκαιρινή συλλογή LOLA ανακαλύψαμε 10 κομμάτια που θα κάνουν το στιλ των διακοπών σου ασυναγώνιστο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν χρειάζεται πια να μετράς σε μήνες τον χρόνο που σου απομένει για τις διακοπές σου, γιατί αυτές σχεδόν έφτασαν. Το καλοκαίρι, μάλιστα, στην Ελλάδα διαρκεί πολύ και έτσι μπορείς να απολαύσεις διακοπές και σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις εναλλάξ μέχρι να πιάσουν τα πρώτα κρύα το Φθινόπωρο. Όμως, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν τον "επίσημο" μήνα των διακοπών, τον Αύγουστο, να οργανώσεις τα outfits που θέλεις να δημιουργήσεις στις διακοπές και να βρεις τα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα. Ξεκίνα, βεβαίως, έχοντας στο νου σου ότι διακοπές σημαίνει πρωτίστως χαλάρωση και τα άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα – που δεν στερούνται κομψότητας- οφείλουν να είναι η πρώτη σου επιλογή.

Σε ποια κομμάτια να επενδύσεις για τις διακοπές σου;

Τα hero-pieces των διακοπών, όπως είπαμε, οφείλουν να είναι άνετα και να φοριούνται εύκολα, έτσι ώστε να μπορείς να τα αξιοποιήσεις κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Στη βαλίτσα των διακοπών, εξάλλου, καλό είναι να μην κουβαλήσεις όλη τη γκαρνταρόμπα σου: και θα βρεθείς με εξτρά βάρος και στο τέλος δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις! Κάνε, επομένως, στρατηγικές επιλογές σε versatile κομμάτια τα οποία φρόντισε να διαθέτουν ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα για να παραμείνεις κομψή, άνετη και δροσερή στη ζέστη του καλοκαιριού.

Φορέματα, ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα, βερμούδες, cropped παντελόνια και μπλούζες σε boxy γραμμή από λινό ή βαμβακερή ποπλίνα είναι κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνεις για τα looks των διακοπών σου. Αν θες να διαλέξεις χρώματα, το λευκό, οι γήινες αποχρώσεις και τα εμπριμέ είναι τα πρώτα στα οποία πρέπει να επενδύσεις για καλοκαίρι.

Θα τα βρεις όλα στην καλοκαιρινή συλλογή LOLA

Αν δεν έχεις χρόνο να αναζητήσεις σε διαφορετικά καταστήματα τα hero -pieces των διακοπών, μπορείς απλά να μπεις στην καλοκαιρινή συλλογή LΟLA όπου θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα. Τα ρούχα LOLA διακρίνονται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, είναι άνετα και ευκολοφόρετα, διαθέτουν μία μίνιμαλ αισθητική και ζεστά χρώματα, που σου επιτρέπουν εύκολα να πετύχεις τον στόχο σου και γι' αυτό το καλοκαίρι: να παραμείνεις κομψή κάθε στιγμή της ημέρας, σ' όλη τη διάρκεια των διακοπών σου.

Στη παρακάτω Gallery θα βρεις όλα τα κομμάτια LOLA που πρέπει να πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα των διακοπών:

Βρες την καλοκαιρινή συλλογή LOLA στα ομώνυμα καταστήματα και Corners στα attica και στο lola.gr.

Facebook: @lolafashion.athens

Instagram: @lola_official_gr

Hero pieces @LOLA

Cut-out φόρεμα σε linen blend ύφασμα, LOLA. 

Jumpsuit σε washed linen ύφασμα, LOLA

Πουκάμισο με tropical print σε linen blend ύφασμα LOLA & Mini jupe με tropical print σε linen blend ύφασμα, LOLA. 

Φόρεμα σε σατέν βαμβακερή ποπλίνα, LOLA

Μπλούζα σε boxy γραμμή με πτυχώσεις, LOLA

Mini φόρεμα σε κεντημένο βαμβακερό ύφασμα, LOLA

T-shirt σε ριγέ cotton blend ύφασμα LOLA & Cropped παντελόνι σε washed linen ύφασμα,  LOLA

Φόρεμα με βολάν σε εμπριμέ βαμβακερή ποπλίνα, LOLA

Cropped top με τετράγωνο ντεκολτέ σε washed linen ύφασμα LOLA & Βερμούδα σε washed linen ύφασμα, LOLA. 

Shirt dress με print σε σατέν ύφασμα, LOLA

Tags