Follow us

Η Βίκυ Κουλιανού φοράει το must have κομμάτι του καλοκαιριού από τη Zara

Είναι άνετο, stylish και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

MissBloom TEAM
Βίκυ Κουλιανού NDP

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στον προσωπικό ττης λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με ένα από τα πρόσφατα stories της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ωστόσο, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα μας και την προσοχή μας, καθώς φορούσε ένα staple της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Κουλιανού εμφανίστηκε με ένα μαύρο bodysuit, το τοπ που θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο. Πρόκειται για ένα κορμάκι passpartout που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Έχει halterneck λαιμόκοψη που κολακεύει ιδιαίτερη τη σιλουέτα και στενή γραμμή που την αναδεικνύει. Με αυτό το κορμάκι μπορείς να ολοκληρώσεις τα looks του γραφείου και των casual συνόλων σου, ενώ ταιριάζει μοναδικά και με τα night out outfits.

Η Βίκυ Κουλιανού φοράει το must have κομμάτι του καλοκαιριού από τη Zara

Είναι άνετο, stylish και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν, των κρύων μηνών, θα σου χρησιμεύσει και στο layering για να σε κρατήσει ζεστή. Είναι ένα πραγματικό must have που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και θα το βρεις στη συλλογή της Zara σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Shop the bodysuit

κουλιανου
Κορμάκι με halterneck λαιμόκοψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ