Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το μαγιό που θα λάτρευε κάθε fashionista - Ο έξυπνος και cool τρόπος να το φορέσεις και στην πόλη

Το διαχρονικό μαγιό που μας "έκλεψε" την καρδιά.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η συλλογή με μαγιό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, εικάζουμε πως είναι μεγάλη. Το μοντέλο αγαπάει να ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς και φυσικά, να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της. Πρόσφατα μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα μαγιό το οποίο θα ζήλευε κάθε fashionista.

Σου αρέσουν τα φυσικά νύχια; Τότε θα λατρέψεις το Russian manicure | Το αγαπημένο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Φορώντας ένα strapless Chanel μαγιό με rib ύφασμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς "έκλεψε" την καρδιά. Το εν λόγω ασπρόμαυρο, Channel μαγιό, δείχνει να είναι η επιτομή της κομψότητας ενώ η κλασική του γραμμή τού δίνει τη διαχρονικότητα που του αξίζει.

Loading...


Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο φόρεσε το πάνω μέρος του μαγιό και στην πόλη. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφοντας από τις διακοπές της στα Κουφονήσια, έφερε μαζί της και λίγο καλοκαίρι. Στη ζέστη του Ιουλίου και έχοντας το μυαλό της ακόμα -προφανώς- στις διακοπές, το μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε δείχνοντας μας έναν έξυπνο και cool τρόπο για να φορέσουμε το μαγιό μας και στην πόλη.

Με ένα low rise τζιν και φορώντας ένα ανοιχτό crop top πουκάμισο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέδειξε το μαγιό της στο απόλυτο item ενώ δεν παρέλειψε να διανθίσει το outfit με διακριτικά κοσμήματα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το μαγιό που θα λάτρευε κάθε fashionista - Ο έξυπνος και cool τρόπος να το φορέσεις και στην πόλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ