Follow us

4 fashion items που φορούν οι style experts αντί για τζιν το καλοκαίρι

Μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου με αυτές τις κομψές προτάσεις των fashion experts.

4 κομμάτια που φορούν οι style experts αντί για τζιν το καλοκαίρι Pixel Formula

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις σου. Μπορείς να εξελίξεις το προσωπικό σου στιλ κάνοντας μικρές αλλαγές, που ωστόσο, φέρουν μεγάλη στιλιστική δυναμική. Για παράδειγμα μπορείς να αντικαταστήσεις για λίγο το τζιν με πιο άνετα κομμάτια που φέρουν περισσότερο χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση. Καλά διάβασες, πάρε ένα διάλειμμα από τα αγαπημένα σου ντένιμ παντελόνια και υιοθέτησε τις παρακάτω προτάσεις που μάς έδωσαν οι πιο κομψές γυναίκες.

Κάνε update στο καθημερινό σου ντύσιμο με αυτές τις εναλλακτικές των τζιν

Ντένιμ φούστα | Ξεκινάμε από μια εύκολη ιδέα, που θεωρείται συγγενής του τζιν. Ο λόγος για την ντένιμ φούστα που επιστρέφει φέτος δυναμικά στις τάσεις της μόδας στις πιο διαχρονικές εκδοχές της. Για ένα ευέλικτο look, μπορείς να επενδύσεις σε μία μίντι ντένιμ φούστα με κάποιο κολακευτικό άνοιγμα.

Loading...

Cargo παντελόνια | Ξέρουμε πως σου φαίνεται κάπως δύσκολο στο styling, όμως, με το σωστό cargo παντελόνι μπορείς να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς. Θα φέρει την απαραίτητη safari πινελιά στο ντύσιμό σου.

Loading...

Tailored σορτς | Μπορείς να αντικαταστήσεις τόσο τα τζιν όσο και τα tailored παντελόνια με τα εν λόγω σορτς. Φέτος ειδικά έχουν γίνει ανάρπαστα, αφού συνδυάζουν την πολυτέλεια του tailoring με την άνεση και τη δροσιά του σορτς.

Loading...

Μίνι φούστες | Είναι τάση και μπορείς να τη φορέσεις ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπο σου. Στην αγορά υπάρχουν πολλές εκδοχές για να βρεις εκείνη τη γραμμή, που ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σου. Από loose σιλουέτες με πιέτες μέχρι στενές, από μονόχρωμα looks έως εμπριμέ, υπάρχει κάτι για την κάθε μία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ