Follow us

Louis Vuitton | Ο οίκος εγκαινίασε το νέο Pop-Up store του στο Nammos Village στη Μύκονο

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την τελευταία συλλογή του Virgil Abloh.

MissBloom TEAM
Louis Vuitton | Ο οίκος εγκαινίασε το νέο Pop-Up store του στο Nammos Village στη Μύκονο Courtesy of Louis Vuitton

Η ανδρική κολεξιόν με τον αριθμό νούμερο 8, για τη σεζόν Fall- Winter 2022, έμελλε να είναι και η τελευταία του Virgil Abloh για τον οίκο Louis Vuitton, καθώς ο σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα τον Νοέμβριο του 2022. Ο οίκος προχώρησε με την παρουσίαση της συλλογής στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, τον Γενάρη του 2022, δρομολογώντας το show που είχε ήδη σχεδιάσει ο ταλαντούχος καλλιτεχνικός διευθυντής του με τον τίτλο "Louis Dreamhouse™". Την ονειρεμένη ατμόσφαιρα του τελευταίο αυτού show με την υπογραφή του Virgil Abloh, ο οίκος μεταφέρει τώρα στη Μύκονο. Την Πέμπτη 14 Ιουλίου η Louis Vuitton εγκαινίασε στο Nammos Village το νέο Pop-Up- το πρώτο resort pop-up που αφορά αποκλειστικά ανδρικές συλλογές, το οποίο αναβιώνει την ονειρική ατμόσφαιρα του Louis Dreamhouse™ και κάνει βασικό πρωταγωνιστή τη συλλογή Fall-Winter 2022.

To Louis Dreamhouse™ pop - up της Μυκόνου ξεχωρίζει με το iconic γαλάζιο του χρώμα και το χαρακτηριστικό design και καλεί τους πελάτες του να ανακαλύψουν την πλήρη συλλογή. Μία συλλογή που διακρίνεται από νεανικό πνεύμα, όπως αυτό αποτυπώνεται στα LV Trainer 2, και η οποία θα εκτίθεται στη Μύκονο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Louis Vuitton | Ο οίκος εγκαινίασε το νέο Pop-Up store του στο Nammos Village στη Μύκονο

Ο χώρος που ξεχωρίζει εξωτερικά από το εντυπωσιακό γαλάζιο και τα ακανόνιστα παράθυρα, υποδέχεται τον κόσμο στο εσωτερικό με δυο μεγάλες σκάλες σε κάθε πλευρά του δωματίου. Σ' ένα νέα κόσμο όπου το σουρεαλιστικό γίνεται πραγματικό, η Fall- Winter 2022 επανεφευρίσκει τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μέσα από ένα μείγμα ανανεωμένων staples και νέων, συναρπαστικών σχεδίων.

Courtesy of Louis Vuitton

Μία ποικιλία από ready-to-wear κομμάτια, αξεσουάρ, αρώματα, παπούτσια και δερμάτινα είδη βρίσκονται σε προσφορά, ανάμεσά τους οι "LV Paint Can" τσάντες σε 6 διαφορετικά χρώματα, αλλά και κομμάτια της σειράς "This is Not Monogram" - ένας φόρος τιμής του Virgil σε signature σχέδια της Louis Vuitton μέσα από μία σουρεαλιστική, ονειρική ματιά.

Courtesy of Louis Vuitton

Louis Vuitton Nammos Village

Παραλία Ψαρού, Μύκονος

Τηλ: +302289078400

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά 11 π.μ - 10 μ.μ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ