Βρήκαμε τα must haves της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας στις εκπτώσεις της Pink Woman σε super τιμές

Βρες τα όλα hot fashion items της σεζόν από 4,99€ έως 19,99€.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είμαστε στα μέσα της καλοκαιρινής σεζόν και έχουν ήδη αναδειχθεί οι βασικές τάσεις αλλά και οι στιλιστικές ανάγκες μας για αυτή την περίοδο. Το street style έχει υπογραμμίσει τα must have του καλοκαιριού, ενώ οι fashionistas μας υποδεικνύουν όσα χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών για άριστες εμφανίσεις. Αναλύοντας όλα τα fashion δεδομένα είμαστε σε θέση να ''πατήσουμε'' update στην ντουλάπα και κατά επέκταση στο στιλ μας και θα το κάνουμε τώρα που διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων. Έτσι, ξεχυθήκαμε στην αγορά και βρήκαμε όσα χρειαζόμαστε στις καλοκαιρινές προσφορές της Pink Woman, όπου οι sales ξεκινούν από 4,99€ και φτάνουν τα 19,99€. Η ανανέωση θα γίνει με τον πιο stylish τρόπο αλλά και on a budget.

Υπέροχα νέα! Στην Pink Woman θα βρεις και την προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ στην κατηγορία ΜΑΓΙΟ.

Τα κομμάτια της Pink Woman που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου | Έχουν απίστευτα χαμηλές τιμές

Τι χρειαζόμαστε από την νέα καλοκαιρινή συλλογή της Pink Woman σύμφωνα με τις τάσεις; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, τα τοπ που θα μας λύσουν τα χέρια στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο. Χρειαζόμαστε ευέλικτα και άνετα μπλουζάκια που θα συνδυαστούν εύκολα με τα σορτς, τα παντελόνια και τις φούστες μας. Στη Pink Woman βρήκαμε τοπ με ριμπ ύφανση αλλά και halternecks, που αγκαλιάζουν μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα και προσφέρουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο casual look.

Αυτά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ταιριάζουν ιδανικά με φούστες και παντελόνες. Δύο κατηγορίες κομματιών που φημίζονται για τη στιλιστική ευελιξία τους. Έτσι, βρήκαμε εμπριμέ και μονόχρωμες παντελόνες με loose σιλουέτα και καμπάνα τελείωμα, που θα δώσουν ύψος στη φιγούρα σου. Σε συνδυασμό με τα τοπ της Pink Woman θα δημιουργήσεις τα πιο ινσταγκραμικά σύνολα. Το ίδιο ισχύει και για τις εμπριμέ φούστες της. Ανακαλύψαμε στα κομμάτια που είναι ''on sale'' την πιο girly μίνι φούστα ενώ παρακάτω θα βρεις και την ιδανική μίντι για το γραφείο.

Ψηλόμεση μίνι φλοράλ φούστα με βολάν και δέσιμο στο πλαϊνό μέρος με κορδόνι, Pink Woman.

Από το shopping list μας στις super εκπτώσεις της Pink Woman δεν λείπουν τα φορέματα. Για αρχή βρήκαμε το ιδανικό μίνι φόρεμα με την κολακευτική λαιμόκοψη one - shoulder, που χρειάζεσαι στις βραδινές εξόδους σου. Κόκκινο, με στενή γραμμή και έντονο χαρακτήρα είναι το απόλυτο night out look. Στη συνέχεια, όλες χρειαζόμαστε ένα φλοράλ φόρεμα και η Pink Woman σχεδίασε το πιο ευέλικτο με cut outs, που αποτελούν τάση και φέτος το καλοκαίρι. Τέλός, ένα από τα πιο διαχρονικά φορέματα είναι εκείνο με τη ριμπ ύφανση που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ πάντα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ και η Pink Woman προτείνει τη μίνι εκδοχή του και με halter λαιμόκοψη.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο hot fashion items της σεζόν στις απίστευτες προσφορές της Pink Woman. Plus, θα βρεις και την προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ στην κατηγορία ΜΑΓΙΟ.

Ανακάλυψε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν σε όλα τα καταστήματα Pink Woman και το eshop www.pinkwoman.com

Αμάνικο πλεκτό κροπ τοπ με V ντεκολτέ και ριπ λεπτομέρεια στο τελείωμα, Pink Woman

Ψηλόμεση ριπ wide leg παντελόνα με λάστιχο στη μέση και άνοιγμα στο τελείωμα, Pink Woman

Αμάνικο ριπ τοπ με στρογγυλή λαιμόκοψη και V λεπτομέρεια στο ντεκολτέ, Pink Woman

Ψηλόμεση wide leg παντελόνα με leopard print και λάστιχο στη μέση, Pink Woman

Εξώπλατο ριπ τοπ με δέσιμο στην πλάτη, Pink Woman

Off shoulders τοπ με σφηκοφωλιά και βολάν, Pink Woman

Ψηλόμεση midi φλοράλ φούστα με βολάν και λάστιχο στη μέση, Pink Woman

Μίνι ριπ φόρεμα με έναν ώμο και στενή εφαρμογή, Pink Woman

Μίνι φλοράλ φόρεμα με κοντά μανίκια, ''V'' ντεκολτέ, cut out λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και δέσιμο με κορδόνι, Pink Woman

Μίνι ριπ φόρεμα με halter λαιμόκοψη και σταυρωτές τιράντες στο πίσω μέρος, Pink Woman