Follow us

SUNNYLiFE | Ένα ονειρικό καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους

H νέα σειρά της SUNNYLiFE για το καλοκαίρι του 2022 είναι γεμάτη χρώμα, abstract μοτίβα και ρετρό αισθητική.

MissBloom TEAM
μοδα

Η SUNNYLiFE είναι το γνωστό brand, γεννημένο στην Αυστραλία, που φέρνει κοντά τους ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν ένα ατελείωτο καλοκαίρι, σε πισίνες, αμμουδιές και θάλασσες, στους πιο ηλιόλουστους προορισμούς του πλανήτη. Στην collection του φετινού καλοκαιριού, μας επιφύλασσε τρεις συλλογές για μεγάλους και τέσσερις συλλογές για μικρούς, που ακτινοβολούν χρώμα, έμπνευση και χαρά: στρώματα θαλάσσης, σωσίβια, φουσκωτές μπάλες, ηχεία παραλίας, σετ κολύμβησης και κατάδυσης και όλα όσα κάνουν πιο ονειρικό το καλοκαίρι μας.

SUNNYLiFE | Ένα ονειρικό καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους

Η συλλογή Le Μed βασίζεται στο βαθύ μπλε αλλά και σε chic ουδέτερους τόνους, παραπέμποντάς μας σε βουτιές σε παραλίες της Μεσογείου. Η Tangerine Dream έχει πιο ζεστούς χρωματισμούς, εμπνευσμένους από τις θερμές αποχρώσεις της terracotta και των εσπεριδοειδών – και όλα αυτά σε αντικείμενα vintage αισθητικής. Αν θέλετε κάτι πιο γλυκό, η Sorbet Sunrise είναι γεμάτη με απολαυστικούς παστέλ τόνους και απαλές χρωματικές διαβαθμίσεις.

μοδα

Η SUNNYLiFE έχει αποτυπώσει το στιλ της και στα αξεσουάρ παραλίας που είναι αφιερωμένα στα παιδιά. Με πινελιές έντονων χρωμάτων, οι συλλογές Neon Love και Monty the Monster είναι παιχνιδιάρικες και μοντέρνες. Η Tully the Tiger διαθέτει μια ζεστή χρωματική παλέτα και το αγαπημένο τιγρέ μοτίβο, ενώ η Rainbow Magic ακολουθεί την τάση του ombre με μια σειρά από υπέροχα παστέλ χρώματα. Όποια συλλογή κι αν επιλέξετε, το μικρό σας θα είναι σίγουρα χαρούμενο στον δικό του πολύχρωμο, ηλιόλουστο κόσμο.

μοδα

Δύο μοναδικές συνεργασίες

Φέτος η SUNNYLiFE συνεργάστηκε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και μουσικό Daimon Downey. Η αγάπη του για τις αφηρημένες πινελιές, τα κολάζ και τις γενναίες χρωματικές επεμβάσεις έχει μεταμορφώσει τα φουσκωτά θαλάσσης, τις ομπρέλες και τις πετσέτες, σε αντικείμενα σύγχρονης τέχνης. Παράλληλα αυτό το καλοκαίρι, και για περιορισμένο αριθμό κομματιών, η SUNNYLiFE συνεργάζεται με το brand Smiley®. Το εμβληματικό χαμογελαστό πρόσωπο που έγινε σύμβολο θετικής ενέργειας και χαράς παγκοσμίως, κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια, δημιουργώντας ένα επετειακό λογότυπο με τον καλλιτέχνη γκράφιτι André Saraiva και σχεδιάζοντας συλλεκτικά προϊόντα σε συνεργασία με μερικές από τις πιο κουλ μάρκες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η SUNNYLiFE. Ανακαλύψτε και την αντίστοιχη παιδική συλλογή SUNNYLiFE x Smiley®, μια έκρηξη φωτεινότητας και θετικής διάθεσης.

μοδα

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα SUNNYLiFE στο lapinkids.com, στα καταστήματα Lapin House αλλά και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ