Follow us

Η εμβληματική συλλογή Havaianas Brasil Logo είναι γεγονός και θα φέρει άνεση και στιλ σε κάθε βήμα σου

Η συλλογή Havaianas Brasil Logo αντιπροσωπεύει τη χαλαρότητα, καθώς εχει φτιαχτεί για όσους είναι λάτρεις των flip flops.

MissBloom TEAM
International Free Feet Day | Η Havaianas μας καλεί να ζήσουμε μία πραγματική Casual Friday Instagram @havaianaseurope

Το 1962 μια μικρή εταιρεία με μεγάλα όνειρα γεννήθηκε στη Βραζιλία. Βασικός πυλώνας από τη πρώτη στιγμή ίδρυσης της Havaianas αποτελούσε η αγάπη για τη ζωή. Έτσι σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια μετά, απολαμβάνουμε περισσότερο από ποτέ να μεταφέρουμε το Βραζιλιάνικο πνεύμα στους συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχει μια δημοφιλής και εμβληματική συλλογή που αποτυπώνει όλα αυτά τα αγαπημένα χαρακτηριστικά: η συλλογή Havaianas Brasil Logo! Αντιπροσωπεύει με υπέροχο τρόπο τη χαλαρότητα, καθώς εχει φτιαχτεί για όσους είναι λάτρεις των flip flops και έχει σκοπό να προσφέρει άνεση και αίσθηση ελευθερίας σε κάθε βήμα.

Η εμβληματική συλλογή Havaianas Brasil Logo είναι γεγονός και θα φέρει άνεση και στιλ σε κάθε βήμα σου

Όλα τα μοντέλα Havaianas Brasil Logo είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό και εύκαμπτο καουτσούκ, ακολουθώντας την κλασική και εξαιρετικά άνετη φόρμα μας. Η χρωματική παλέτα της συλλογής είναι απίστευτα πλούσια και όλα τα χρώματα χαρακτηρίζονται από τολμηρότητα και απλότητα, ώστε να ταιριάζουν και να συνοδεύουν άψογα όλες τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Courtesy of Havaianas

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το χαρακτηριστικό λογότυπο με τη σημαία της Βραζιλίας που βρίσκεται πάνω στο λουράκι όλων των μοντέλων!

Courtesy of Havaianas

Φέτος αυτή η πολύχρωμη συλλογή έντυσε με χρώμα και τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς πρωταγωνίστησε στα δημιουργικά που διακόσμησαν το τραμ και τα λεωφορεία των δύο πόλεων αντίστοιχα, φέρνοντας μια γεύση από καλοκαίρι!

Courtesy of Havaianas
Courtesy of Havaianas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ