Follow us

Polo Ralph Lauren | Η οικογένεια Ferragnez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια

Η Chiara Ferragni, ο σύζυγός της, Fedez και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν, φορώντας Polo Ralph Lauren.

MissBloom TEAM
Polo Ralph Lauren

Έχοντας εκατομμύρια followers στο Instagram και μεγάλη επιρροή στο κοινό, η Chiara Ferragni είναι μία από τις πιο επιτυχημένες fashion ifnluencers και επιχειρηματίες. Στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα συνεργάστηκε με ανθρώπους που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή τον σύζυγό της, Fedez και τα δύο παιδιά τους, Leo και Vittoria. Συγκεκριμένα, η οικογένεια Ferragnez, όπως είναι γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Polo Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren | Η οικογένεια Ferragnez πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια
Polo Ralph Lauren

Η Chiara Ferragni, ο Fedez και τα παιδιά τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό του διάσημου φωτογράφου Giampaolo Sgura, φορώντας σύνολα. Συγκεκριμένα επέλεξαν κλασικό ριγέ πουκάμισο ποπλίνας φορεμένο άλλοτε σε μια "preppy” version και άλλοτε πιο casual< αποδεικνύοντας πως οι Polo Ralph Lauren δημιουργίες ταιριάζουν σε διαφορετικές περιστάσεις και στιλ. Το νεότερο μέλος της οικογένειας, δηλαδή η κόρη της Chiara Ferragni, η Vittoria φωτογραφήθηκε με απόλυτο girly shirtdress με κλασικό στρογγυλεμένο γιακά με πιέτες.

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

*Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στα καταστήματα της Polo Ralph Lauren, ενώ τις Mini-me versions στα καταστήματα Lapin House και το lapinkids.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ