Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε τα πιο hot καλοκαιρινά παπούτσια της πασαρέλας

Τα hot παπούτσια της σεζόν που δεν θα σταματήσεις να φοράς στις διακοπές σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στις διακοπές σου θες πρώτα από όλα να είσαι άνετη, να μπορείς να απολαύσεις όσα έχει να σου προσφέρει ο καλοκαιρινός προορισμός, που επέλεξες χωρίς να χάνεις χρόνο στο styling. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Δεν θες να θυσιάσεις την κομψότητά αλλά ούτε και την άνεσή σου. Υπάρχει λύση; Φυσικά, και δεν είναι άλλη από το σωστό, γρήγορο και εύκολο styling. Αν στις διακοπές σου θες να φοράς μόνο αέρινα φορέματα ή σορτς και ένα απλό αμάνικο τοπ, τότε σου βρήκαμε τα ιδανικά υποδήματα που θα προσθέσουν στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου χωρίς να αφαιρούν εκείνους της άνεσης. Πρόκειται για ένα σχέδιο που συναντήσαμε σε πρόσφατο look της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη και αξίζει σίγουρα μία θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου και τη βαλίτσα των διακοπών.

Τα hot παπούτσια της σεζόν που δεν θα σταματήσεις να φοράς στις διακοπές σου

Το καλοκαίρι κάποιοι προτιμούν τις εγχώριες ομορφιές, όπως τα νησιά αλλά και τους ορεινούς προορισμούς, και άλλοι βρίσκουν την ευκαιρία να ξετρυπώσουν και να απολαύσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στους δεύτερους ανήκει και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία ταξίδεψε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η ίδια κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις περιπέτειες της στην ισπανική πόλη. Από τις αναρτήσεις ξεχωρίσαμε την παρακάτω, στην οποία φοράει ένα υπέροχο αέρινο φόρεμα με φλοράλ μοτίβο από το brand Project Soma, το οποίο δένει κολακευτικά στο λαιμό και φέρει cut out. Αυτό που όμως μαγνήτισε το βλέμμα μας ήταν τα slide παπούτσια της. Είναι nude, μία απόχρωση που φέρει στιλιστική ευελιξία, έχουν άνετη sola με platform σχέδιο και υιοθετούν την τάση, που επιβάλλει λεπτομέρειες από σκοινιά. Πρόκειται για ένα μεγάλο trend που ξεκίνησε από τη πασαρέλα της Chloé, ένας οίκος που φημίζεται για την αβίαστη κομψότητα των συλλογών του και τη boho αισθητική.

Τα παπούτσια της Βάσως Λασκαράκη πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις τόσο των διακοπών όσο και της μεγάλης τάσης και σίγουρα αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.