Follow us

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι προσκεκλημένες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στιλιστικά για να αντεπεξέλθουν στο dress code της περίστασης.

MissBloom TEAM
Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη δεξίωση για τη 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας NDP

Η δεξίωση για την 48η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε εχθές, στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Το παρών έδωσαν σημαντικές παρουσίες από την πολιτική, κοινωνική, επιχειρηματική και πολιτιστική σκηνή της χώρας. Η δεξίωση ξεκίνησε με την ομιλία της οικοδέσποινας, της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που έκανε μεταξύ άλλων λόγο για μια ημέρα με ''ιδιαίτερο συμβολικό αποτύπωμα και βάρος για τη δημοκρατία μας''.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη δεξίωση της 48ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι προσκεκλημένες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στιλιστικά για να αντεπεξέλθουν στο dress code της περίστασης. Έτσι, το ενδιαφέρον μας κέντρισαν οι πιο κομψές παρουσίες της δεξίωσης. Κάποιες καλεσμένες εμφανίστηκαν με έντονα χρώματα, άλλες προτίμησαν chic nude αποχρώσεις, ενώ το διαχρονικό επιβλητικό μαύρο φορέθηκε όσο κανένα άλλο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ανάμεσα στα looks που ξεχώρισαν είναι αυτό της Δόμνας Μιχαηλίδου με κολακευτική ολόσωμη φόρμα σε σκούρο κόκκινο χρώμα, αλλά και της Όλγας Κεφαλογιάννη με σατινέ σε βαθειά μπλε απόχρωση και halter λαιμόκοψη, όπως επίσης και της Θεοδώρας Τζάκρη με one shoulder ολόσωμη φόρμα σε κρεμ απόχρωση. Εξίσου ενδιαφέροντα ήταν το two piece της Κατερίνας Παναγοπούλου και το μάξι αέρινο φόρεμα της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Η Νόνη Δούνια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε ένα κλασικό μπλε φόρεμα με τούλι. Από το ''μικροσκόπιο'' μας δεν ξέφυγαν οι total black εμφανίσεις με απολύτως διαχρονικά και κομψά κομμάτια. Η Σία Κοσιώνη, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Κατερίνα Μονογυιού ήταν αυτές που μαγνήτισαν τα βλέμματα με μαύρα looks.

Δες παρακάτω όλες τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην χθεσινή εκδήλωση.

H Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Νόνη Δούνια.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Μονογυιού.

Η Victoria Hislop.

Η Σία Κοσιώνη.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ