Follow us

Οι last minute αγορές που χρειάζεται να κάνεις πριν φύγεις διακοπές

Όλα τα must have κομμάτια που θα χρειαστείς στις διακοπές.

magio iStock

Εάν ανήκεις σε εκείνους που έχουν οργανώσει τις διακοπές τους τον Αύγουστο, ένα είναι το σίγουρο. Η στιγμή που θα κλείσεις τη βαλίτσα και θα επιβιβαστείς στο πλοίο με προορισμό κάποιο νησί είναι μία ανάσα μακριά. Ωστόσο, ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες αγορές σε μαγιό, ρούχα και σανδάλια για τα looks των διακοπών, πάντα θα υπάρχει κάτι που έχεις ξεχάσει. Έτσι, οι λεγόμενες last minute αγορές είναι απαραίτητες ώστε να είσαι σίγουρη πως θα έχεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που οι πετσέτες θαλάσσης σου μετρούν αρκετά χρόνια ζωής, φέτος αξίζει να ανανεώσεις τη συλλογή σου. Μονόχρωμες ή εμπριμέ, οι πετσέτες θαλάσσης είναι απαραίτητες για την παραλία. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την τσάντα θαλάσσης. Ψάθινη, chochet ή υφασμάτινη tote, η τσάντα θαλάσσης θα ολοκληρώσει το beach look σου με μεγάλη επιτυχία.

Τα cover-ups είναι επίσης must have. Ένα λευκό λινό φόρεμα είναι ιδανική επιλογή, ενώ μπορείς να ακολουθήσεις την τάση της σεζόν και να προσθέσεις στη βαλίτσα σου κάποια παρεό, τα οποία μπορείς να φορέσεις με πολλούς τρόπους. Αξεσουάρ όπως scrunchies ή μαντίλια πρόκειται να σε σώσουν στην περίπτωση της bad hair day, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα looks της παραλίας πιο ιδιαίτερα. Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική αγορά είναι οι back up σαγιονάρες. Συχνά, αυτό το διάσημο διχαλωτό σανδάλι φθείρεται στη διάρκεια των διακοπών από την παραλία. Συνεπώς αξίζει να έχεις στη βαλίτσα σου ένα επιπλέον ζευγάρι.

Editor's Picks

Τσάντα θαλάσσης Yamamay

Πετσέτα Θαλάσσης Tezenis

Κροσέ τσάντα Pull & Bear

Σετ 3 λαστιχάκια μαλλιών animal print Stradivarius

Jane Crazy Leopards Green Stefania Frangista

Φόρεμα παραλίας με φουσκωτό μανίκι H&M

Εμπριμέ μαντίλι Zara

Ριγέ πετσέτα βελουτέ από 100% βαμβάκι Oysho

Σαγιονάρες Havaianas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ