Follow us

Η σαλοπέτα της Μαρίας Ηλιάκη θα σου λύσει τα χέρια στο styling του ταξιδιού

Άνετο, εύκολο και stylish η σαλοπέτα είναι η στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Αυτή την περίοδο η πόλη αδειάζει και όλοι/ες έχουν προγραμματίσει μικρές εκδρομές αλλά και μεγάλης διάρκειας διακοπές. Με λίγα λόγια το #TravelMood είναι η γενικότερη διάθεση και για αυτό σήμερα θα κάνουμε λόγο για το ιδανικό look, που θα φορέσεις στα φετινά ταξίδια σου. Πιο συγκεκριμένα, μία πρόσφατη εμφάνιση της παρουσιάστριας Μαρίας Ηλιάκη μας έδωσε το απόλυτο styling isnpo για την εν λόγω περίσταση. Η ίδια έχει ταξιδέψει στην Ελβετία και απολαμβάνει μικρές εκδρομές στη χώρα. Από τη Ζυρίχη επιβιβάστηκε σε ένα τρένο για να απολαύσει μία ονειρική διαδρομή μέσα στο πράσινο και τις γραφικές πόλεις της Ελβετίας. Αυτό, όμως, που μαγνήτισε τη δική μας προσοχή ήταν το look της, το οποίο αξίζει να δεις και εσύ.

Overalls are back | Το ιδανικό look για τα ταξίδια

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω η Μαρία Ηλιάκη για το ταξίδι της με τρένο επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα και όχι οποιαδήποτε. Η παρουσιάστρια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στη σαλοπέτα, το fashion item που φορέσαμε όσο κανένα άλλο στην παιδική μας ηλικία. Οι σαλοπέτες επιστρέφουν στις τάσεις, καθώς τα 90s και 00s ασκούν σοβαρή επίδραση στις τάσεις της σεζόν.

Loading...

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς αυτές οι ολόσωμες φόρμες δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. Είναι διαχρονικά κομμάτια, που θα επιλέγονται κάθε σεζόν για την άνεση που προσφέρουν και την ευελιξία που τα χαρακτηρίζει. Είναι ευκολοφόρετα και με το σωστό σχέδιο, μπορούν να κολακέψουν τη σιλουέτα σου όπως κανένα άλλο fashion item. Η σαλοπέτα είναι η επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ, αφού θα δεις πως θα την αναζητάς συνέχεια στην γκαρνταρόμπα σου, τόσο για τα ταξίδια όσο και για το καθημερινό ντύσιμο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish σχέδια σαλοπέτας, για να βρεις την ιδανική για εσένα. Συνέχισε να σκρολάρεις για να την ανακαλύψεις.

Λινή ολόσωμη φόρμα - σαλοπέτα, Oysho

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Tommy Hilfiger

Ντένιμ κοντή ολόσωμη φόρμα - σαλοπέτα, Pull & Bear

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, H&M

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ